Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyára lehetek allergiás?...

A kutyára lehetek allergiás? Ugye nem?

Figyelt kérdés

Pár hete csalánkiütés jelent meg a tesemen. Par óráig ott van aztán eltűnik. Észrevettem, hogyha a kutyám játékból megkarmol vagy a fogát végighúzza a kezemen akkor ott lesz egy piros csík es a csikban végig megjelennek a kiütések es iszonyatosan viszket.

Eddig nem mutattam a szüleimnek, de ma apa meglátta, hogy megkarmolt a játék hevében és pöttyös lettem ott.

megyünk majd allergia vizsgálatra, de ha allergia akkor el fogják venni a kutyát. Szerintetek? A kutyára vagyok allergiás?

2019. aug. 27. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Tippelj tippmixen, ez nem tipp oldal!
2019. aug. 27. 18:09
 12/13 A kérdező kommentje:
2 hónapja van itt
2019. aug. 27. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Én allergiás vagyok a kutyára, ez is a tünetek közé tartozik, (mennj el allergia vizsgálatra, ott biztosra tudják mondani. Akár pollen allergia is lehet). Kapok rá gyógyszert, nem drága. Maradhat a kutya nyugodtan :)
2019. aug. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!