A kutyára lehetek allergiás? Ugye nem?
Pár hete csalánkiütés jelent meg a tesemen. Par óráig ott van aztán eltűnik. Észrevettem, hogyha a kutyám játékból megkarmol vagy a fogát végighúzza a kezemen akkor ott lesz egy piros csík es a csikban végig megjelennek a kiütések es iszonyatosan viszket.
Eddig nem mutattam a szüleimnek, de ma apa meglátta, hogy megkarmolt a játék hevében és pöttyös lettem ott.
megyünk majd allergia vizsgálatra, de ha allergia akkor el fogják venni a kutyát. Szerintetek? A kutyára vagyok allergiás?
Nekem van kutya allergiám és két kutyám is.Egy ezer forintos gyógyszert szedek rá évek óta, ha nem veszem be akkor tüsszögök de amúgy nincs semmi bajom.Szóval bármennyire is egészségtelen folyamatosan gyógyszert szedni nekem megéri.
Egyébként most parlagfűszezon van, lehet inkább azzal van összefüggésben, én erre is allergiás vagyok, és az utóbbi napokban erősebb gyógyszerre kellett váltanom mert a gyengébb ilyenkor nem sokat ér.Aztán ha vége a szezonjának akkor újra visszaváltok a régire a kutya miatt, minta hogy évek óta lenni szokott.
Akkor is kialakul ha megkarmol. A karmolás helyén végig. De van amikor karmolás nélkül is pöttyös vagyok, de ha megkarmol akkor mindig. Ha megrágcsálja a kezem az is nagyon viszket, kiütésem lesz.
Ezért gyanakszom a kutyára.
Te hány éves vagy? Ha karmolás nélkül is "pöttyös" vagy, akkor hol van itt a kutya az "allergiádban"?
Majd az allergia vizsgálaton kiderül. Addig is találgathat is a sok hozzá nem értő anonim észlény. Pláne egy ilyen frankó, egyértelműen leírt kérdésnél. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!