Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutyára allergiás a 2 éves fiam?

Kutyára allergiás a 2 éves fiam?

Figyelt kérdés
Két hete van nálunk egy kutyus, kisfiam mellé vettük (beagle) és tegnapelőtt este a fiam elkezdett tüsszögni, éjszaka szemét fájlalta, reggelre ömlött a könnye, vakarja a szemét, picit folyik az orra. Nincs lcza, se hőemelkedése. Amikor valaki allergiás az állatszőrre az nem azonnal jelentkezik?
2011. dec. 13. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha két hete van nálatok, akkor már korábban kellett volna a tüneteket produkálnia a gyereknek.Itt valami más lesz...

Allergia tesztet csináltatnék a helyetekben

2011. dec. 13. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Reggel lemegyünk a dokinőhöz. Már ma is mehettünk volna.. :-\ Én is így gondoltam, hogy már jelentkezett volna tünet. Legalábbis a lányom nem bír macskával egy légtérben 5 percet..vakarózik.
2011. dec. 13. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Pedig eléggé allergia gyanús! Lehet, hogy két hét alatt jött ki, és ezentúl nála is kijönne 5 percen belül.

A barátnőmnek volt kutyája, és nekem sem az első néhány alkalommal, hanem később jött ki az allergiám.

2011. dec. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!