Hogyan vészeltétek át a kutyátok halálát?
A kiskutyám alig élte meg a 4 évet, mert szétharapta egy nagy dög. Próbáltam levenni róla. Senki nem segített nekem, hiába ordítottam. Tele volt az utca.
Pár napja történt, de nem tudom felfogni a történteket. Persze, azok, akik ott voltak most sajnálkoznak. Ismertek is engem, a kutyámat imádták. Nemcsak a kutyám volt, a fiam is.
A lakás nagyon csendes, nincs kivel lennem, nem vár már haza senki. Egyedül eszem, alszom, járok a mosdóra. Barátaim nincsenek. Egy online barátom van, valamennyire adja belém a lelket. Anyám majd csak pénteken tud haza jönni, addig a nagyszülőkkel vagyok, de minden nap ordítanak egymásra. Apám nem nevel.
Most hol a kutyám? Nem tudok tovább lépni. Pszichológus szabadságon van. Voltunk a kórházba, de a nővérek mondták, hogy nincs egy szál orvos sem az osztályon.
Egész életemben egy kutyát akartam és ilyen hamar elvesztettem. Nem akarok újat, keveset leszek itthon a gyakorlataim miatt, azután valószínűleg egyetem következik.
Tényleg nem tudtam már máshova leírni, de az is jó, ha senki nem olvassa végig.
Köszönöm :)
Kis kényes, imádnivaló, hűséges kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!