Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy németjuhászunk.2...

Van egy németjuhászunk.2 évesen került hozzánk pár hónapja, és azóta a családfőt elfogadta vezérnek, senki mást. Többször megmorogta a családtagokat és akármikor odakap. Ötletek?

Figyelt kérdés
A családfőt az sem tántorítja el, ha megharap valakit, de mi szeretnénk, ha idáig nem fajulna a helyzet.Mit lehet tenni, hogy a kutya ne morogjon és ne kapjon oda a családtagokra? Elaltatni nem akarjuk, sintér telepre sem tudjuk vinni, mert a családfő haragja hatalmas lenne.
2010. júl. 12. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a néni elfelejtette, hogy mondani kellett volna a kutya nevét. Ráugrott, a néni hanyatt esett, a kutya átharapta a torkát. Ez volt a hivatalos vizsgálat eredménye. Mindenképpen a családfőnek kell megnevelni, hogy ne vicsorogjon és morogjon családtagokra, főleg ne támadjon.
2010. júl. 13. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért remélem, a család is tud hatni a családfőre!

Nem hiszem, hogy véres tragédiáig kell várni a segítség kéréssel:

[link]

2010. júl. 14. 09:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon sok vita van ebből a családban. Apám azt mondta, ha a kutya megharap valakit akkor is marad. Ha tudta nélkül elaltatjuk, akkor a haragjától tartanunk kell, agresszív természet, ha pedig iszik.... Szóval, ha meg lehetne vele ezt beszélni nem is írtam volna ide.

Volt olyan, hogy előtte morgott meg a kutya, de mindig én voltam a hibás, vagy éppen az, akit megmorgott. Talált rá választ miért is morog a kutya és mi nem csinálunk jól valamit.

Van egy másik kutyánk, ölték egymást, de elérte azt, hogy most békésen megvannak. Ez eredmény!

Sajnos én alapból is félek a kutyáktól, mert megtámadott engem 12 évesen egy kaukázusi az utcán, illetve csak "játszott" velem a gazda elmondása szerint. Szóval egyértelmű, hogy amikor félek tőle azt érzi, de ez ellen nem tudok tenni.

Köszönöm a válaszokat, a számomra hasznosakat átnézem és megpróbálok vmit tenni.

2010. júl. 14. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Akármilyen is egy kutya (ha csak nem gyógyíthatatlan beteg) ő nem tehet róla hogy milyen és téged minősít hogy az elaltatás egyáltalán eszedbe jutott. Nem tudom mennyi idős vagy de szerintem lassan elköltözhetsz ha zavar és nem lehet mást tenni.
2010. júl. 14. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát , elég g3ci dolog , de jelentsd be névtelenül.Ha nincs más megoldás , akkor tegyél bejelentést arról , hogy közveszélyes a kutya és félelemben élsz , kérheted az anonimitást és nem derül ki hogy te voltál , bár ha véletlenül kitudódik.....
2010. júl. 14. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!