Szeretnék egy kistestű kutyát, de előtte mérlegeni akarom, hogy mi jár ezzel. Akinek pici kutyája van: Mikor viszitek le, mivel etetitek, mennyibe kerül a kutya úgy havonta (orvosi költséget nem nézve)?
én reggel 7kor, d.u 14kor, és este 7 kor,persze suliba járok:)de szünet van így most 8kor ,d.u 15 kor ,8kor
maradékot eszik,tacskó és tibeti spániel keverék,csontot is kap enni(2 hetente kb.),összesen 1.5 éves kb.30ezerbe van kaját nem nézve,száraz tápból 1 maroknyi/2 nap
megmondom őszintén, a jack russel az egyik álomkutyám. viszont extrém módon sok törődést igényel, és amennyire utánaolvastam, eléggé vásott kölök. komoly gazdi kvalitásokkal kell rendelkezni, ha az ember fékezni akarja. tudom, hogy nagyon okos, és játékos.
azonban nekem olyan kutya kéne, ami többnyire nyugis, mert sokszor el vagyok teljesen foglalva, és egyszerűen nem tudok napi 1-2 óránál többet aktívan foglalkozni vele.
persze amíg kölyök, addig rendben van, meg úgyis kijárja magának a gazdi figyelmét.
de isten ments, hogy az legyen, hogy nem tudok vele eleget foglalkozni, és akkor a kutyának is rossz, meg nekem is lelkiismeretfurdalásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!