Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kistestű kutyát,...

Szeretnék egy kistestű kutyát, de előtte mérlegeni akarom, hogy mi jár ezzel. Akinek pici kutyája van: Mikor viszitek le, mivel etetitek, mennyibe kerül a kutya úgy havonta (orvosi költséget nem nézve)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 19:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ. nekem télleg tök mindegy, csak legyen egy ICIRIPICIRI kutya!:)
2010. júl. 13. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:

én reggel 7kor, d.u 14kor, és este 7 kor,persze suliba járok:)de szünet van így most 8kor ,d.u 15 kor ,8kor

maradékot eszik,tacskó és tibeti spániel keverék,csontot is kap enni(2 hetente kb.),összesen 1.5 éves kb.30ezerbe van kaját nem nézve,száraz tápból 1 maroknyi/2 nap

2010. júl. 13. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

mütyür és csipetke tesók!!!mi élőbe láttuk őket xD nagyon édik mi segíteni voltunk ott annyi édes kutya van

2010. júl. 13. 18:01
 14/16 anonim válasza:
hogy egy jack russel mennyit eszik?megmondom oszinten en nem grammban merem mar,tudom mennyi eleg neki,es a sulya is rendben van.amig meg kicsi,addig meg az allatorvos megmodnja mennyi az idealis,vagy egy uzletben is,ahol kutyaholnikat lehet venni...az en jack russelem a rovidebb labu,es o nem bantja a macskakat.egyszer talalt 3 kiscicat az utcan,akik sirtak,odament hozzajuk,es nyalogatta oket,meg vigyazott rajuk,es mikor elhoztam toluk,sirtak egymas utan.a vadaszozston biztos hogy benne van,de szerintem neveles kerdese is,hogy mennyire szocializalodik egy kutyus :)
2010. júl. 13. 22:03
 15/16 A kérdező kommentje:

megmondom őszintén, a jack russel az egyik álomkutyám. viszont extrém módon sok törődést igényel, és amennyire utánaolvastam, eléggé vásott kölök. komoly gazdi kvalitásokkal kell rendelkezni, ha az ember fékezni akarja. tudom, hogy nagyon okos, és játékos.

azonban nekem olyan kutya kéne, ami többnyire nyugis, mert sokszor el vagyok teljesen foglalva, és egyszerűen nem tudok napi 1-2 óránál többet aktívan foglalkozni vele.

persze amíg kölyök, addig rendben van, meg úgyis kijárja magának a gazdi figyelmét.

de isten ments, hogy az legyen, hogy nem tudok vele eleget foglalkozni, és akkor a kutyának is rossz, meg nekem is lelkiismeretfurdalásom van.

2010. júl. 13. 22:21
 16/16 anonim válasza:
igen,megertelek,az en jack russelem 9 honapos,ha ugy vesszuk meg kolyok.igenyli a torodest,de mara mar eljutottunk oda,hogy reggel felkelek,ha van kedvem 7kor,ha nincs akkor 11kor viszem le.akkor csak pisilni,15 percre maximum.ha 7-8 korul volt az elso seta,a masodik altalaban 3 korul van,szintem csak siman pisilni megyunk le,es egyszer viszem le este hosszabb idore,1 orara kb.mikor otthon van,a helyen vagy a szonyegen fekszik,jatszik a jatekaival,de ha a helyere kuldom,akkor ott van,nem jon ki.fozni mosni takaritani lehet mellette,semmit nem rag szet otthon.aztan altalan az esti program tv-zes,de sokszor inkabb marad a helyen,es alszik.igenyli a mozgast es a torodest,de ha megkapja azt az 1 ora intenziv jatszast,futkarozast delutan v este,akkor o mar boldog,es nem szenved.ha keves neki,akkor odajon hozzam,bujik,morog,olyankor csikizem ot meg puszit adok neki.jatzsok vele egy picit,de ennyi.most a melegekben ugy csinalom,hogy 7kor leviszem,aztan ha megyek furodni,elotte 11-12 korul meg egy gyors pisi,es aztan mar csak este 8-9 korul megyunk le,amikor mar nincs olyan meleg.egyedul is elvan addig.es nem szenved...
2010. júl. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!