A kutyám görkorisokat borogat fel?
A kutyám 2 éves, pórázon szépen sétál, de ha jön egy biciklis vagy görkoris rögtön neki akar ugrani, én pedig tartom vissza ugye a 45 kilómmal. Már kétszer is elesett miatta görkoris, pedig hozzájuk se ért.
Mit lehetme tenni hogy ezt befejezze?
Ha másik kutya jön ugyanez a helyzet.(nem agresszív, de tépi ki magát a kezemből jogy odamenjen)
Rossz emléke van görkorisokról,biciklisekről és kutyákról? XD
Az összes többi kutya meg aki a postást üldözi annak a postásról.
Csak simán neveletlen.Elhalad előtte valami ő meg iramodik utána.Ennyi a történet..:D
Minden kutya szalad azután ami előle kezd futni.Ösztön.Csak valaki megneveli a kutyát,hogy ne tegye valaki pedig nem vagy nem időben.
Az én kutyámról írtam, hogy a bunkón közlekedőket felborogatná szívesen, a normálisan közlekedőkre oda sem figyel. Ő mentett kutya, kóborolt, volt idő, amikor az utca túloldalán felborult kukát is megugatta, átmentünk, hagytam, hogy megnézze, megszimatolja, megnyugodott. Fél autóba beszállni, de a tömegközlekedéssel nincs semmi gond. Valószínűleg kidobták, és ezen dolgozni kell. Kóborlása idején is történhetett olyan, hogy a hülyék bántani akarták vagy akár bántották is.
Egy kölyökként hozzád került kutyát olyanná formálsz, amilyenné akarsz, de egy mentett felnőtt kutya más kategória, neki az előéletén is dolgozni kell.
az a megoldás. hogy te is veszel görkorit, és avval sétáltatod
onnantól a kutyád imádni fogja őket
amikor már húzod fel, ott ugrál, hogy jajdejó :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!