Van valakinek Biewer yorkie-ja? Ugyanúgy viselkednek mint a rendes yorkie-k?
Figyelt kérdés
Lehet nemsokára kapok egy ilyet, mert úgy volt eredetileg hogy rendes yorkshire terrier-t kapok, de mondtam hogyha már ilyen drága, akkor inkább biewer yorkie-t kérek, mert nagyon tetszenek. de hogy ne a külső legyen a lényeg, a viselkedésük ugyan olyan, igaz? Nem sok leírást találok róluk, pedig szerintem sokkal szebbek mint a sima yorkiek.2010. júl. 11. 21:11
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy csak a szőrük színében különbözik a sima yorkitól.
2/4 anonim válasza:
A biewer yorkie drágább mint a rendes yorkshire terrier, egyébként ugyanaz a viselkedése mindkettőnek, nem különbözőek a színűkön kívül semmiben
3/4 anonim válasza:
na, mikor lesz meg a kutyud? :) a jelleme meg az összes yorkinak lehet eltérő a leírtaktól. nekem két csivim van, mindegyikre azt írják, hogy nagyon agresszív, ugatós, élénk. az egyik tényleg kissé ugatós, és picit méregzsák (de kutyasulinak köszönhetően javult már :)), a másik pedig a világ egyik legnyugodtabb kutyája. a tenyésztőtől, akitől veszitek a kutyát, mielőtt megnéznétek a kutyát, kérjetek egy kis jellemzést a kutyusokról.
ha neked a biewer yorkiek szőrzete tetszik jobban, akkor hát vegyetek olyant! :) szerintem minden színben szépek, de talán a biewer yorki ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!