Milyen kutyát ajánlotok egy 10 éves lánynak?
lakásban 9.re
kutyával nőtem fel
nem szeretnék ilyen csivava és hasonló kutyákat.
közép testűt
3 tesom van 1 cicánk é a tesomnak van egy bullterierr szukája
sokat viném sétálni
reggel ugy 30-40 perc suli előt 2 után 1 órás séta este pedig 2-3órás usztatás vagy séta
ennyi asszem ha kérdésed van irj privit
Első: a bichonok mióta közép testűek?
Szerintem ha tényleg ennyit lenne mozgatva akkor border collie. De csak ha tényleg ennyit mozgatod majd. Vagy vizsla (vagy az már nagy?) nagyon szeretetre méltó fajta. De szerintem nézz szét a neten fajták között és olvass utánuk. Úgy többre mennél. :)
privit nem lehet írni, de amúgy is minek?
ha jól értem és te vagy 10 éves, akkor a szüleid engedélye kell, de mondjuk, ha a 9-diken laksz három testvérrel, a szüleiddel és egy macskával meg egy bullterrierrel, akkor felejtsd el, a kutyatartást
egyéb esetben nem vagy szerelmes egyik fajtába sem és nincs pénzed egy fajtakutyára (100000+ összegről beszélünk egy tenyésztőtől származó, egészséges, tk-s kutya esetében)....akkor menhely és elmeséled az igényeid és ajánlani fognak neked egy-két kutyát ;)
a vizslának ennyi mozgás nem elég, lefáraszthatatlan amig fiatal
ha vizslát szeretnél akkor vigyál haza egy idősebbet, ugyis dugig vannak a menhelyen magyarvizslával, pont a lefáraszthatatlansága miatt .. ha nincs vele eleget foglalkozva akkor szétszedi a lakást
egyébként amit javasolnék az egy szép fekete középschnauzer ... lehet vele mindent csináli: pl.agilityzni, túrázni, dogdancinget
5 ember mellé
apám nem él velünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!