Milyen multivitamint (kutya) ajánlotok egy három éves pulinak?
Egyáltalán ajánljátok-e?
Köszi
Inkább szuperprémium minőségű tápot,abban pontosan benne van minden vitamin.
Drágább,mint a "sarki bolti"táp,ez tény,de kevesebbet kell adni belőle,és VITAMINT,KIEGÉSZÍTŐT NEM!
Így már ugyanott vagy,mint a kommersz táp+vitaminok árával.
Van pl.a Profine nevű viszonylag új táp,nagyon jó és nem is túl drága,kb.10 ezer ft/15 kg.
Royal canint vagy eukanobát eszik a drágám. De mindig úgy eláztatja magát, hogy féltjük. Ezért inkább be-beengdjük a ház előterébe, meg meginfralámpázzuk az ázott bundáját.
Ezek mellé a tápok mellé sem kell vitamin?
Oké, akkor nem veszek neki semmit. Köszönöm a segítséget!
Igazából hasonlóan gondolkodtam mint te, a szőrüket illetően, amíg nem láttam, hogy valóban bőrig(!!!) tud ázni. Őt nem zavarja se eső, se hó.
Azt is hittem, hogy a puli egy vas kutya, kibír mindent, mindent eszik :) De allergiás a színezékekre. Ezért is eszik prémium tápokat, mert bevallom előtte ő is darlingon és társain élt.
Most egyébként kint rohangál a drágám, de azért lassan ránézek, mielőtt megint szétázik :)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!