Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elpusztulna a kutyád akkor...

Ha elpusztulna a kutyád akkor mikor lenne új kutyád?

Figyelt kérdés

mennyi idő múlva kerülne egy új kutya a házhoz ?

mikor az ideális egy új kedvenc?

2010. júl. 11. 17:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több kutyám van és nem is akarok úgy élni hogy csak egy van. Amúgy ha csak egy lenne mert nem lehet több egyszerre akkor azonnal jönne a másik, sőt már a halála előtt megtervezném hogy honnan, ki lesz a következő kutya. Nem azért mert nem fájna hogy meghal vagy hogy várom de én nem szeretek kutya nélkül élni és már megszoktam hogy kell feldolgozni hogy meghalnak állatok mert azok között nőttem fel és sosem felejtem el őket de nem gátolnak a következő állatban.

De más ezzel nem biztos hogy így van.

2010. júl. 11. 17:06
 2/26 A kérdező kommentje:
aha , köszi és ha egy balesetben veszted el a kutyád akkor utána kezdesz új kutyust keresni?
2010. júl. 11. 17:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb. fél-egy évvel utána lett új. Elmentünk nézelődni egy menhelyre, és az egyiket annyira megsajnáltuk - bántották a többiek -, hogy hazahoztuk. Nem bántuk meg :)
2010. júl. 11. 17:09
 4/26 anonim ***** válasza:
42%
Akkor is azonnal szeretnék másik kutyát.
2010. júl. 11. 17:11
 5/26 anonim ***** válasza:
87%

Jó gyorsan. Meg is mondom miért. Amikor az ember elveszíti a kutyáját, az nagyon rossz dolog. Alig lehet feldolgozni egy szeretett kutya halálát.

Ám, kutya nélkül még sokkal rosszabb élni, és akár milyen szomorú , bánatos is az ember, amikor ott van egy új kölyök kutya, akkor nem számít már semmi, az minden bánatra gyógyír.

2010. júl. 11. 17:13
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Hááá, kérdező, a hsz-ed enyhén értelmetlen: ha most kimegyek az udvarra és azt látom, hogy a blökim elütötte az autó, már eleve csak a baleset után van esélyem keresni. Mivel a jövőt nem látjuk előre,a baleset nincs beszámítva... Egyébként én is úgy vagyok, mint az első, hogy megszoktam az állatok halálának természetességét (úgy értem, hogy rövidebb a kis életük, mint az enyém, és tudni kell elengedni), de én nem tudnék halála előtt keresni, vagy közvetlenül utána. Meggyászolom, és nyitott szemmel járok : én úgy szerzem az állataimat, hogy "egymás útjába sodródunk", így kissé sorsszerű, az így befogadott állatokban soha nem kellett csalódnom. Szóval nekem maga a kiválasztás is időigényes. De ha mondjuk tenyésztőhöz mennék, akkor is csak a kedvencem halála után jó idővel, mire kialakul a hely az újnak (mármint átvitt értelemben, a szívemben).
2010. júl. 11. 17:14
 7/26 anonim ***** válasza:
65%
Én Decemberben vesztettem el a kutyámat...rá egy hétre már másik volt :D
2010. júl. 11. 17:20
 8/26 A kérdező kommentje:
részvétem de ezért nem néznek le?ne érts félre én nem nézlek le tiióteket sőt amikor én hörcsögöm elpusztul rá egy hétre már volt másik de ezért mindennek lehordtak akik ne ismerenk olyan jól
2010. júl. 11. 17:35
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyámat másfél hete vesztettem el.

Az első három nap borzalmas volt. Ki se jöttem a testvérem szobájából és csak zokogtam három napig, annyira bedagadtak a szemeim,hogy ki se bírtam nyitni normálisan.

A saját szobámba azóta se megyek be, mert minden a kutyámra emlékeztet. Nagyon rossz volt (és most is az).

A negyedik-ötödik napon elkezdtem gondolkodni egy új kutyán, de csak azért mert hallottam susmutolni a családot, ahogy arról beszéltek, hogy meglepnek egy új kutyával. De akkor szóltam nekik, hogy nem kell másik, mert még nem készültem fel, viszont azért titokban játszom a gondolattal, hogy ha lesz egy új kutyám, akkor milyen fajtát válasszak, meg ilyenek. De egyenlőre biztos nem lesz új kutyám, mert úgy érzem, hogy még nem engedtem el teljesen a másikat.

2010. júl. 11. 18:27
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igen szerintem is,vagyis én is úgy vagyok vele hogy nem tudom mit hoz a jövő meg a sors.

Én amikor elvesztettem a kutyámat(el kellett altatni,mert súlyos rohamok jöttek rá a betegsége miatt) nagyon magam alatt voltam,sírtam nem törődtem bele,pedig ez a kutyámnál előbb-utóbb sajnos várható volt,ugyanis daganatos volt.

Én már amikor még megvolt az előző tudtam hogy nekem milyen lesz a következő kutyám,mert úgy volt hogy a már meglévő kutyám mellé fogom venni,de mégsem így alakult a súlyos betegsége miatt.

A kutyám halála utáni 5.napon kezdtem el nézelődni a neten,hogy honnan is fogom venni,azonban a szüleim megelőztek.ugyanis tőllük kaptam.

De én sem tudok kutya nélkül élni.Lehet,de nem érdemes:)

2010. júl. 11. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!