Mit csináljak, hogy ne rágja a nyúlam a ketrecet?
Elrágja a kábeleket.
Én is így jártam kiengedtem, és reggelre elrágta az utp kábeleket és nem ment egyik szobában sem a set-topbox. (Nem volt tv adás)
Első akkor hol a francba tartsa? A házban felügyelet nélkül nem lehet szabadon hagyni egész napra,mert valahova beszorul,valamit megrág amit nem kéne stb. és esetlegesen megdöglik mire a gazda hazaér.
Kertben nem tarthatja még bekerítve se,egy elég elszánt és éhes ragadozó be tud jutni bármilyen ketrecbe csak idő kérdése. (tapasztalat. 2 nyulunkat rágta ki valami egy fa ketrecből egy éjszaka alatt,nem is tudjuk mi volt)
Nyilván nyúlbiztossà kell tenni azokat a szobákat, amikben kiengeded. [link]
Ketrec helyett valami ilyesmit lehetne csinálni. Sokkal nagyobb az alap területe mint egy ketrecnek, több lehetősége lenne a mozgásra és a játékra..
#3-as vagyok.
Vagy a 220V-os kábelt rágja el, és a nyuszinak kampec:(
Nem kötelező állatot tartani. 🤷♀️
Én sem tartottam nyulat, amíg egy 20nm-es albiban éltem. Mikor sikerült feljebb lépnem és nagyobb helyre költöznöm, akkor vettem 2 nyulat.
Igenis megérdemlik a mozgásteret, nem a pici 100-as ketreceket..
A fogkoptató követ vedd ki. Káros. Vesebetegséget okoz mert meszet tartalmaz nagy részben.
Unatkozik, vegyél neki kifutót, bújókákat, társat és akkor csökken a ketrec rágás. De ha éhes vagy bármi baja van akkor is rágni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!