Éjszaka nagyon hangos a nyulam ahogy rágja a ketrecet! Van valami ötletetek?
Van játéka? Valószínűleg unatkozik.
Vagy nő a foga, tegyél be neki koptatót
nyilván unatkozik és szeretne mozogni is. nem jó a nyulaknak egy apró ketrecben bezárva lenni.
annyit tudok tanácsolni,hogy próbálj egy nagyobb részt leválasztani a szobádban, amit direkt a nyúlnak alakítasz ki. kicsit barátibb egy több m2-es hely csak neki, mint egy 100-as ketrec(vagy nem tudom mekkora van neked) amiben kb egy-kettőt tud ugrani.
és érdemes lenne társat is beszerezni neki, mivel erősen igénylik a fajtársat.
a mostani körülmények elég mostohák neki, nem csodálom,hogy szabadulna. próbálj kicsit változtatni több hellyel és egy társsal.
A nyulak éjszaka a legaktívabbak. Ilyenkor szeretné kimenni mozogni. Takard le a ketrecet lepedovel vagy pokroccal.
Valamint társas állatok, akármennyit foglalkozol vele, nem tudod pótolni a nyúl társat. Amerikában némelyik államban nem is szabad őket egyedül tartani. Nőstény nyúl mellé a legideálisabb társ egy ivartalanítás bak. Nézz szét nyulmentesnel, a legtöbb nyúl ivartalanítás van és ez tulajdonképpen olyan mint egy menhely, vagyis segitesz ezzel. Mindenféle korú és fajtájú nyuluk van
Anno mikor élt a nyuszim ( :( ) akkor mikor hazaértem a suliból mindig kiengedtem az udvarba
Nekünk jó mert sehova nem tudott megszökni macskák a szomszédban teljesen hidegen hagyták még a kiscicák is
Azt hiszem sokkal jobb élete volt így hogy kiengedtük mindennap az udvarra (ja igen a visszatereléssel már mindennap nagy gond volt mert nem akart bemenni este sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!