4 hónapos törpe nyulam van. Nagyon szeretem és jól megvoltunk eddig. Az utóbbi napokban szétbogyózik és rázza a ketrecét. Mit tegyek hogy ez megszűnjön és egy igaz barátot kapjak?
A ketrecrágást azért teszi,mert társaságra vágyik. Szeretne kint maradni Veled és nem a ketrecben elkerítve.
A pisilésről meg annyit,hogy szobatisztaságra kell nevelni : a nyuszik 1 helyre végzik dolgukat így abba a pontba tegyél sarok WC-t bele fapelletet és szedd össze a nyuszi kakiját,pisiét, és tedd bele! Pár hét és szobatiszta lesz!
Az én nyuszómnak állandóan nyitva van a ketrece,este az àgyunkban alszik,néha a saját ketrece ágyában ,és este is ha elkell vègeznie a dolgát, leugrik az ágyunkról és szalad is be a ketrecébe a WC-re. Nagyon aranyos :))
viszont hiába tanulja majd meg a szobatisztaságot,de ivarèrèskor (főleg ha hím) előfurdul,hogy elejt majd néhány bogyót.
Viszont ha hímed van, célszerű ivartalanítani mert ivaréréskor a falat szét fogja fröcskölni+ bogyózni,ha nincs ivartalanítva. Nekem nőstényem van szóval pontosan nem tudom hogy ivartalanítás után csinál-e ilyeneket,de a kolleganőm aztmondta hogyha nincs ivartalanítva akkor fröcsköl. Reméle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!