Mi legyen az osztályállat?
Figyelt kérdés
Az osztályom szeretne egy osztályállatkát.A fiúk görényt,a lányok degut akarnak...Mi lenne az amivel nem kell annyit foglalkozni?2008. nov. 11. 17:36
1/11 anonim válasza:
szerintem teknos. en legalabb is azt tartanek az osztalyomba
2/11 anonim válasza:
Öcséméknek hörcsögük volt, az kis helyet foglal, enni-inni kap rendesen, el is van magában, pici, aranyos, nem kell neki nagy hely, nem kell sétáltatni. A görényt sétáltatni kell, alapvetően ragadozó kisemlős, neki kell olyan mozgástér, mint kutyának-macskának. A degu is helyigényes, bár őt nyugisnak tartják. Sokat számít, mennyit tudtok vele foglalkozni, és mekkora helyet tudtok biztosítani, és mekkora lakóteret (ketrec), mert az nem mindegy, se méretre, se árban.
3/11 anonim válasza:
A teknős is jó, de annak macerás a takarítása, nem mindegy, milyen erőben van az osztály (főleg a fiúk) :-) Volt teknősöm, egy idő után nem próbálkoztam a takarításkor az emelgetésével, kimeregettem pohárral, de nagyon sok időbe telt.
4/11 anonim válasza:
Egyik se! A háziállat tartás nem szórakozás 1-2 évig tartó mulatság! És tanszünetekben ki eteti, gondozza a kisállatot? És KI PUCOLJA az almot? Egy állatra nem lehet ráunni! FELELŐSSÉG !!! NEM játékszer!
5/11 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Öcséméknek volt hörcsög osztályállatuk, és amikor tanítási szünet volt, akkor úgy oldották meg, hogy akkor valaki mindig hazavitte, és nem volt probléma.
6/11 anonim válasza:
Nekünk osztályhalunk volt :)
Őt is mindig haza kellett vinni valakinek...
7/11 anonim válasza:
Osztályállat egy nagy baromság...ezzel nem fognak felelősséget tanulni a gyerekek az állatok iránt) arra kéne inkább tanítani hogyan ne tartsunk állatot: mi nem jó az állatnak...háát ez nem! A görény napi 3-4 óra intenzív foglalkozást igényel...A degu szintén igényli . Plussz ketrec takarítása állat gondozása, etetése...
8/11 anonim válasza:
Kérdező, ne is foglalkozz azzal, aki le akar beszélni.
Nevel felelősségre az állat, akit gondozni kell, öcséméknél is hasznos volt a hörcsög.
Azt viszont tényleg tartsátok szem előtt, hogy mit tudtok vállalni és biztosítani. A degu és a görény is nagy helyigényű állatok, és a görényt sétáltatni kell, mint a kutyát, rendszeres takarítás mindegyik állatnál jár.
Én kistestűt ajánlok, hörcsögöt, egérfélét (de nem futóegeret, hanem valami nyugisabbat), szárazföldi teknős, kistestű gyíkfélék (gekkó pl.), holland törpenyúl, vagy ha vállaljátok a vizes melót és a drága alkatrészek beszerzését, akkor 1-2 kisebb hal kis akváriumban.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat=) Szerintem nem baromság...És aki baromságnak tartja,az mért ír ide?!!Ennyi,köszi szépen mégegyszer
2008. nov. 11. 18:53
10/11 anonim válasza:
Krokodil,3 emberrel kibírja egy hónapig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!