Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meg tudtok győzni, hogy...

Meg tudtok győzni, hogy elajándékozzam a tengerimalacom?

Figyelt kérdés

Igazából kistesómé volt, ajándékba kapta. Már nem foglalkozik vele, el kéne ajándékozni, ez a legjobb döntés. Viszont mégis, valahogy nem tudom eldönteni. Nincs rá elég időm, ez fix. Venni kéne neki egy társat is, ami ugyan nem baj, de az összeszoktatás, stb. idő. Felelősséget vállaltunk érte, és nem tudom rávenni magam, pedig biztosan ez lenne a legjobb a malackának. Csak már úgy a szívemhez nőtt.

Meggyőznétek, hogy elajándékozzam, kérlek?

2019. jan. 15. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarod ajandekozni mert nincs ra idotok es nem torodtok vele akkor miert merult fel az hogy vennel neki tarsat? A tars nem fogja etetni stb.. Valoban jobb megoldas ha olyan gazdinak adod aki torodik vele es van ra ideje
2019. jan. 15. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azokat tudnám mondani, amit te is leírtál. Megérdemel egy olyan gazdit, aki tud megfelelő mennyiségű és minőségű foglalkozást biztosítani neki.

Egyébként én azt ajánlom, hogy a malacmentőkön keresztül keress neki új gazdit :) ők lelkiismeretesek, csak jó helyre adnák :)

2019. jan. 15. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az az igazán felelős döntés, ha belátod, hogy nem tudsz elég időt szakítani rá és jobb lenne neki máshol. Emiatt nem kell hibáztatnod magad, mert egyértelmű, hogy a legjobbat akarod a malacnak. Én is a mentőket javaslom, náluk jó helyen lesz. :)
2019. jan. 15. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy tengerimalac azért nem igényel olyan rengeteg időt... Nyilván kell vele foglalkozni, de azért nem olyan, mint mondjuk egy kutya, amivel órákat kell sétálni naponta. Tényleg nem tudsz, vagy nem akarsz foglalkozni vele? Akkor viszont keress neki egy normális gazdit, és kész! Btw. ezért nem adunk élő állatot karácsonyra!
2019. jan. 16. 05:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem az is felelőség hogyha nem tudtok neki olyan életet biztosítani mint amit szerintetek megérdemel akkor olyan szerető gazdit kerestek neki ezt meg tudja tenni, ezzel nincs semmi baj, viszont egyedül ő tényleg nem boldog, esetleg nincs tengerimalacos ismerősötök akihez mehetne? Úgy néha láthatnád is.
2019. jan. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!