A nyuszim tegnap este óta oldalra tartja a fejét. Volt már valakivel hasonló?
Tegnap este, amikor adtam neki a vacsorát akkor vettem eszre, hogy a fejet ferdén tartja. A füle pedig hatrafele lóg azon az oldalon. Elég rosszkedvunek is tűnik, illetve néha csak úgy oldalra dől, lefekszik. Ha felhivom a figyemét valamivel akkor élénk, de ez a lelkesedes elég hamar elmúlik. Ha a szenara mutatok neki akkor eszik, de magátol nem nagyon, pedig rengeteget szokott enni. Inni is csak egy keveset ivott. Pisilt és kakilt is, bár a bogyói picit kisebbek mint általában.
Természetesen viszem orvoshoz, de csak 9kor nyit és egész éjjel nem aludtam, annyira aggódok, hátha tud valaki moldani valamit addig is.
Tudnám, hogy minek kell az ilyen idióta rémtörténetekkel másokat ijesztgetni...
Olyan is volt, hogy valaki részegen elesett, elaludt, pechére pont egy vonatsínen, ami levágta a kezét. És? Ettől még ezek nem mindennapos esetek...
Kérdező, sok egészséget nektek, semmi baja nem lesz a nyuladnak!
Remélem nem ez a válasz a kérdésedre!
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__9651659-..
Jól van a nyuszim!
A füle rendbejött, a fogát csiszolni kellett, kapott immunerősítőt is. Majd a héten kell visszavinni, hogy ránézzen a doki. Maximálisan megbízok benne. Minden állatommal hozzá járunk, soha nem csalódtam. Nagyon profi és igen, mielőtt kerdeznétek, ért a nyuszikhoz természetesen, hiszen olyan helyre vittem!
Bent is tartották 2 napig megfigyelésen és csak akkor engedték haza amikor biztosak voltak abban, hogy minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!