Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim tegnap este óta...

A nyuszim tegnap este óta oldalra tartja a fejét. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés

Tegnap este, amikor adtam neki a vacsorát akkor vettem eszre, hogy a fejet ferdén tartja. A füle pedig hatrafele lóg azon az oldalon. Elég rosszkedvunek is tűnik, illetve néha csak úgy oldalra dől, lefekszik. Ha felhivom a figyemét valamivel akkor élénk, de ez a lelkesedes elég hamar elmúlik. Ha a szenara mutatok neki akkor eszik, de magátol nem nagyon, pedig rengeteget szokott enni. Inni is csak egy keveset ivott. Pisilt és kakilt is, bár a bogyói picit kisebbek mint általában.

Természetesen viszem orvoshoz, de csak 9kor nyit és egész éjjel nem aludtam, annyira aggódok, hátha tud valaki moldani valamit addig is.

2018. dec. 12. 06:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván valami bántja a fülét. Nem vagyok nagy nyulász, de gondolom, egy fülgyulladás hasonlóan működik náluk is, mint a kutyáknál, és a fültő környéke melegebb, mint a másiké. Ha van egy jó hőmérőd vagy egy megfelelően érzékeny kezed, azzal megvizsgálhatod.

Azt meg amúgy honnan tudod, hogy kisebbek a bogyói? Meg szoktad mérni?

2018. dec. 12. 06:08
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
Velem akkor tôrtént ilyen, ha be volt blokkolva a nyakcsigolyám. Atán csonkovács kimasszírozta és azóta jó.
2018. dec. 12. 06:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fülgyulladás vagy rosszabb esetben E. cuniculi. Mindenképp szakértő orvoshoz vidd.

[link]

2018. dec. 12. 08:11
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Velem volt már ilyen. Egy keddi nap volt, és reggeltől estig oldalra tartottam a fejemet.
2018. dec. 12. 09:13
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Emberek? Senkit nem zavar, hogy állatról van szó? Hogy másnak akinek van nyula, vele volt e ilyen? Mi köze az emberi dolgoknak egy kisállathoz? -.-
2018. dec. 12. 09:23
 6/17 A kérdező kommentje:

Mivel ketertelmuen raktam fel a kerdest feltétlenül poenkodni kell... Mit is vártam..

Az érelmes válaszokat nagyon köszönöm!

Várom a paromat mert elég messze van a nyulakhoz értő doki, és nem akartam odaig, főleg ebben a hidegen busszal vinni. Egy órán belül indulunk, majd megírom, hogy mit mondtak!

2018. dec. 12. 10:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Fülgyulladás, agyérgörcs, agyvérzés ... sok dologtól lehet, de majd a doki megmondja.

Írj okvetlenül!

2018. dec. 12. 11:14
 8/17 A kérdező kommentje:
Gyulladt a füle és fogproblémája van. Műteni kell. Altatásban még jobban átvizsgálják
2018. dec. 12. 13:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Gyors gyógyulást a nyuszkónak!:)
2018. dec. 12. 15:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Szegény... Majd írj, ha túl lesz a műtéten.
2018. dec. 12. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!