Bűnnek számít ha elszórom a frissen született törpehörcsögöket?
Szegény mit szórakoztok vele? Teljesen igazat adok az előttem hozzászólónak. Kis agyatlan, de cuki rágcsálókért sírva fakadtok, amikor meg helyben vérzik el az ember az utcán, mert megkéselték, ki se dugja egyik sem az orrát.
Egyébként akkor én is állatkínzó vagyok, mert a macskáim minden évben ellenek 4-4 kölyköt és a kutya időnként elkap egyet, és nem sajnálom, még csak nem is temetem el.12 macskánál már fel sem tűnik, ha hiányzik 1-2, és tegyük hozzá, nem veszi be az állatkereskedés!
Szerintem ez abszolút nem bűn, vagy nem bűn kérdése, hiszen ha megteszed sem derül ki soha, nem figyelik infrakamerával minden ember házát, hogy mit csinálsz a kelletlen kölykökkel.
Ez a saját lelkiismereted dolga, ha bírod, tedd meg, bár ha állatot tartasz és szereted, akkor ha teheted tényleg vidd el állatkereskedésbe, és nem úgy nézel a tükörbe, hogy gyilkos vagyok...
tisztázzuk már 1. én eddig csak egyszer szórtam el őket
2. Az állatkereskedésben általában beveszik 6 kölyökért már adtak több mint 1500 Ft-ot.
3.Mint már mondták a macskákat is elszórják...jah amugy egyszer olyan is volt hogy az anyjuk nem gondozta őket és hát sztem megette őket,nah most az jobb ha éhenhalnak?ugyan már.
Van olyan állatmenhely, ahol beveszik. Én olyan menhelyen vagyok önkéntes, ahol tyúkok, disznók is vannak a gazdasági udvaron.
Én voltam az, aki felajánlotta, hogy segít, de még nem írtál. Én komolyan gondoltam a segítést, szívesen segítek, könnyen gazdit lehet keresni nekik.
Nem hordalak le, egy szóval sem sértettelek meg, át lehet olvasni a hozzászólásomat. Csak tudom, hogy van jobb út is az elszórásnál ;) Szóval még mindig várom a leveled! :) (Állatvédelem a "szakterületem", szivesen segítek, de ahhoz tényleg jelentkezned kellene ;) Sajnos nem tudom kitalálni csak úgy hopp a mailed, vagy a telszámod :)
Szia!
Szerintem is kegyetlenség..szegények..átélted már, hogy milyen érzés nekik?Főleg mostanság? Nekem is van hörcsögöm nekem is most lesznek kicsik elképesztő ahogy felcseperednek kis cukik és beszoktam adni állatkereskedésbe kapok érte kaját!Ne szord el őket!!!Vidd el állatkereskedésbe nekik is jobb hisz biztos olyan gazdi veszi meg, aki törődik vele!=)
Egyértelműen bűn!
Állatkereskedésben biztos beveszik őket, csak félő, hogy kígyóeleségnek...
Azt még hozzátenném, hogy hamarabb kelek védelmére egy kis rágcsálónak, mint némelyik embernek!!
Embertársaink????pff ne nevettes!
Az emberek gonoszak és pont szarnak embertársaikra!na erről ennyit, te meg kedves kérdező inkább ne tarts állatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!