Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Bűnnek számít ha elszórom a...

Bűnnek számít ha elszórom a frissen született törpehörcsögöket?

Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 20:46
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
58%
Igen az! Nem tudom felfogni, hogyan juthat eszedbe ilyen kegyetlenség. Egyszerűen felháboritó. Semmi jó érzés nem szorult beléd???
2008. nov. 2. 20:49
 2/42 anonim ***** válasza:
50%

IGEN!

Add be állatmenhelyre.

2008. nov. 2. 20:52
 3/42 A kérdező kommentje:
jobb lett volna ha fel sem teszem a kérdést:)
2008. nov. 2. 20:54
 4/42 anonim ***** válasza:
90%
A saját értékrendedtől függ hogy bűnnek tekinted-e. Az én nagypapám is megfojtotta annak idején a nősténymacskánk kiscicáit, mert nem tudott velük mit kezdeni. Akkoriban nem volt lehetőség ivartalanításra és senkinek nem kellettek kiscicák. Más kérdés hogy én nem tudnám megtenni és nagyon sokan így vannak ezzel gondolom.
2008. nov. 2. 20:59
 5/42 A kérdező kommentje:
am miért bűn?disznót is lehet ölni
2008. nov. 2. 20:59
 6/42 A kérdező kommentje:
ó nem én szoktam csinálni nem tudnám, megkérek valakit hogy tegye meg
2008. nov. 2. 21:00
 7/42 anonim ***** válasza:
87%
Annyi a különbség, hogy a disznót azért ölöd meg hogy megedd, mint minden haszonállatot, míg a kis höriket azért mert útban vannak.
2008. nov. 2. 21:07
 8/42 A kérdező kommentje:
és ha megeszem őket akkor?(nem eszem ám meg őket csak ha mégis)
2008. nov. 2. 21:16
 9/42 anonim ***** válasza:
55%
Bűncselekménynek számít,és jól tetted,hogy megkérdezted,mert így legalább már tudod.Egyébként disznót se lehet "csak úgy "vágni,már azt is büntetik.
2008. nov. 2. 21:18
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd az anyjuk mellett, etesd rengeteg zöldséggel az anyát! Az apukát különítsd el a terráriumból, csak az anya és a kölykök. Az anyának adj rengeteg zöldséget, és ha elég nagyok a hörik segítek a gazdikeresésben! Ha Pesten vagy, akkor személyesen átveszek pár hörcsögöt.

Én mindent megteszek, csak nagyon kérlek, hogy ne bántsd a höriket! Ők ugyanúgy éreznek majd és nagyon rossz élményekben lesz részük! Írj PÜ-t és tényleg segítek mindenben, amiben kell ;) Nagyon kapottak az ajándék hörcsögök, hidd el!

2008. nov. 2. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!