Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögnek valóban az egyik...

Ttmt kérdése:

Hörcsögnek valóban az egyik kedvenc eledele?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy törpe hörik előszeretettel eszik a liszt kulacot ráadásul fehérje forrás nekik!

A kérdésem pedig hogy hol és mennyiért lehet beszerezni?

Meg hogy mennyit szabad adni nekik egy nap!?

2018. aug. 4. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

A legtöbb höri él-hal érte. 2-3 naponta 1-2 db-ot kaphat egy törpehöri, mert elég zsíros. Persze egy fél dobozzal meg tudnának enni, de az nagyon egészségtelen lenne. Általában kereskedésben lehet kapni élő lisztkukacot. A hörcsögök a természetben rovarokat esznek, hogy fedezzék a fehérje szükségletüket. Így ez tökéletes táplálék neki fehérje gyanánt. Itt olvashatsz a helyes etetésről:

[link]

2018. aug. 4. 22:10
 2/8 anonim válasza:
79%
Horgászboltban is be tudod szerezni, és hűtőben aránylag sokáig eláll.
2018. aug. 4. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:
És milyen kiszerelésbe lehet kapni,mennyiért?
2018. aug. 4. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Én egy kb 5 cm átmérőjű 2 cm magas kis edényben veszem. Fél évig elvannak a hűtőben. Ott lelassulnak az életfunkcióik, és sokkal később lesz belőlük bogár. Illetve eddig mindig elfogytak azelőtt, hogy bogár lett volna belőlük. Arra figyelj, hogy a csontkukac nem jó, csak a lisztkukac. Nehogy rosszat sózzanak rád horgászboltban!
2018. aug. 4. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy fél befőttesüvegynit szoktunk venni 500Ft-ért kisállat kereskedésben. Igaz, én süninek adom.:D
2018. aug. 4. 22:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat!

Akkor ennyi erővel még bogarkat is ehetnének pl:egy közönséges molylepkét...:D

2018. aug. 4. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Ehetnek egy csomó féle bogarat. Linkeltem neked egy weboldalt, olvasd el. Ha jól emlékszem, az is le van ott írva, hogy a kertből szedett ilyen-olyan bogarak nem jók a höriknek, mert bármilyen fertőzést elkaphatnak tőlük. Csak a boltban vett "steril" bogarak jók. De azok közül is csak azok, amiket a weboldal is említ.
2018. aug. 5. 07:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a fressnapfban vettem mikor voltak hörcsögeim, de én szárítottat vettem. 500 ft egy zacskó, és nem mászik semerre. Gondolom az nem teljesen olyan, mint az élő vitamin gyanánt, de 3 évig élt a törpehörim, és napi kettőt adtam neki.
2018. aug. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!