Szerintetek hörcsög, degu, vagy tengerimalac?
Lehetoleg indokoljatok meg miert😅
Lehet egyedul tartani oket?
Este hangosak?
Kb mekkora hely kell nekik?
A sulibol 2-4 kozott jovok haza, utana itthon vagyok
Valaszokat koszii💓
Ja es sok helyen lattam, hogy wc papir gurigabol meg ilyenekbol jatekokat csinalnak nekik. Ezektol nem lehet bajuk?
Tisztitoszerek? Furdetes?
A hörcsögöt egyedül kell tartani. Malacból és deguból viszont minimum 2 azonos nemű kell. A hörcsög éjszakai állat, nappal alszik. Nem hangos, ha megfelelő cuccai vannak. Ugyanez vonatkozik a malacra és a degura is, de ők nappal vannak fent. Törpehörcsögnek minimum 60*50, de inkább 80*50 cm alapterületű hely kell. Aranyhörinek minimum 80*50, de inkább 100*50 cm alapterületű hely kell. 2 degunak minimum 60*40, de inkább 80*60 cm alapterületű hely kell. 2 malacnak minimum 100*50 cm alapterületű hely kell.
Höris weboldal:
Facebook: Hörcsög imádók csoport
Degus weboldal:
Facebook: ilovedegu
Malacos weboldal:
Facebook: Tengerimalac rajongói klub
A hagyományos WC papír gurigától nem lesz bajuk. Az ugyanilyen kéztörlő gurigától sem. Viszont a vízben oldódó aqua tube gurigát tilos betenni nekik.
A felszereléseket ecetes vízzel lehet fertőtleníteni.
Fürdetni tilos őket, nagyon érzékenyek.
Es a viselkedesuk?
Gondolok itt arra mennyire bújósak, melyik igényel több figyelmet, törödést, melyik energikusabb stb?
Mivel tengerimalacot tartok arról tudok nyilatkozni.
A tengerimalacok nagyon édesek.Nekem pont olyanok vannak akik nem lettek kézhez szoktatva.2 évesek voltal mikor hozzám kerültek kb fél éve.Most normálisak kicsit félnek,de nagyon aranyosak.Kedvesek és szeretgethető állatok.Vagy kicsiket vegyél akiket kézhez tudsz szoktatni vagy kezes felnőtteket.
Mindenképp 2-t.
Nekem ők az első malacaim de imádom őket lehetetlen nem szeretni a malacokat.
Mennyi pénzt tudnál rájuk szánni? Vam egzós doki a közeledben? A párban tartható fajok csak azonos neműek legyenek.
Az igényeiket a többiek leírták, annyit tennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!