A szomszéd disznót tart és a takarmányra jönnek a patkányok érdemes félni? Felmászhat az ablakomba?
Azért az egy kicsit túlzás, hogy macska méretű volt az a patkány.
Igen, sajnos bemászhat a patkány, pláne a nemesvakolaton könnyű dolga van a kis körmeivel. Én láttam, hogy körülbelül 1 métert mászott a függőleges falon.
Képet nem tudnál küldeni a terepről?
Amúgy fél az embertől a patkány, s a fény sem vonzza, csak az ennivaló.
Ajánlom a mérgezést, már kaphatóak [link] ilyen dobozok, ebből az állatok nem tudják kiszedni a mérget. Ha egy kicsit ügyes vagy, akkor te is összeszögelhetsz pár darabot.
Ajánlom ezt a csapdát; https://www.youtube.com/watch?v=dgoICnJkveA Én volt, hogy 4 darabot fogtam vele, 1-2 darab sokszor előfordult.
Itt tudod megvásárolni: [link]
Macskánál tényleg nincs jobb, mert az meglesi őket, sajnálhatod, hogy ilyen jó macskád elpusztult.
Kutyával az a probléma, hogy hiába fogja meg őket, a meglesésre nem alkalmas, ugatja a lyukat, patkány nem hülye, hogy kijöjjön.
Olyan mérget vegyél, aminek a hatóanyaga brodifakum, NEM PEDIG bromadiolon!
Amúgy én mérgeztem macskák mellett, igaz el volt kicsit dugva, s így nem ették meg, illetve a patkányokat sem.
Tiszta szívből gyűlölöm a patkányokat, irtom (inkább csak irtottam) őket, ahogy csak tudom.
Esetleg a szomszéddal próbálj meg beszélni, hogy ő is tegyen ki mérget. Ha nem, akkor mondd, hogy felmész a jegyzőhöz.
Töltsd fel egy ingyenes képmegosztóra, és linkeld ide.
Elég sok patkányt láttam már, de 30 cm hosszút még nem. Nálam a farka nem tartozik a nagyságához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!