Mi lehet a malacom baja? Részletek.
Figyelt kérdés
A tengerimalacom mostanában alig/eggyáltalán nem eszik. Egész nap csak iszik és fekszik. A bundáján nagyon apró élősködők jelentek meg.
Mi lehet a baja? Nagyon aggódok miatta...
2010. jún. 12. 16:53
11/15 anonim válasza:
ÚÚÚ,ha letört a foga az nagy baj=( Mindenképpen vidd el állatorvoshoz,mert szerencsétlen éhen fog halni=S Vagy már voltál vele?Mert ma már hétfő van... Esetleg próbálkozz majd reszelt ugorkával meg reszelt répával. Majd írj,hogy mi lkett vele
12/15 anonim válasza:
Én is aprítottam a zöldséget neki, hogy ne kelljen szaggatnia neki az első fogával. De vannak neki fogai hátul is, amit nem látni, azokat tudja használni rágáshoz. De egy ideig aprítsd a kaját neki, és segítsd az evésben, mert törött foggal nem nagyon tudja a szájába ügyeskedni a dolgokat.
13/15 A kérdező kommentje:
Elment. Mindent megpróbáltam de nem sikerült. Sajnos túl későn vettük észre és már szegény nagyon gyenge volt...
2010. jún. 15. 20:47
14/15 anonim válasza:
Jó, egy nagy kérdés: ELVITTED ÁLLATORVOSHOZ?
15/15 BlacktigerXXX válasza:
Ezt sose értettem. Ide irkálsz mint hogy azonnal elvidd. ha nálatok nincs, 10kmeren belül biztos volt egy állatorvos..
asszem van net hogy keress egy telefonszámot. Aki nem Állat orvos, hanem Állatorvos, éjjel kettőkor is fogad. egy infúzió lehet simán rendbe tette volna, és egy törött fogba még nem hal bele egy malac. Csak több törődést igényel.
Nekem volt egy kutyám, elkapta a parvót, az állatorvosa szombat éjjel 2től 5ig injekciós tűvel meg fecskendővel tolta bele a sóoldatot, hogy ne száradjon ki, mert nem tudott jobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!