Találtam egy patkányt hazahoztam mit tegyek vele?
Oké, szerintem jó úton vagy, ha lehet még segíteni rajta, akkor biztos nem fog rajtad múlni.
Nem létfontosságú a patkánytáp, anélkül is elvan jó darabig. Esetleg ha más édesebb gyümölcs van otthon, megpróbálhatod, vagy akár kis sajtot (sima trappista) vagy főtt tojást. Ezekért általában odáig vannak.
Ezek ÁLTALÁBAN nem a legjobbak egy patkánynak, de mivel rossz állapotban van, inkább egyen nem 100%-ban neki való kaját, mint semmit.
Nálam semmit nem kaptak, csak pelletált patkánytápot és vizet.
Próbáld minél kevesebbet piszkálni, nézegetni holnapig, mert biztos, hogy stresszes szegény, a legjobb, ha adsz neki enni-inni, és békén hagyod.
Én egyszer egy egeret mentettem meg a macskától, mert az kínozta, bem ölte meg, csak játszott vele.
Nekem otthon tengerimalacaim vannak, az első éjszaka kapott tengerimalactápot, meg gyümölcsöket, de nem evett, csak a második nap jött meg a bátorsága/étvágya.
Egy hét mulva elengedtem, mégiscsak vad egér volt, nem házikedvenc.
Akinek elmesélem ezt a sztorit az mind retardáltnak néz, de akinek vannak rágcsálói otthon, annak meglágyul a szíve ha egy aranyos egeret lát, akit ráadásul egy macska kínoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!