Egeres kérdés. Azoknak akik szeretik az egereket. Megtartsam, vagy elengedjem?
Történet ugy kezdödik,hogy kertesházban lakom és a konyhába betévedt egy egér..Vettem élvefogó csapdát és akkor derült ki,hogy nem egy egér van..3-at fogtunk ki...amit el is elngedtünk,élje a kis egér életét...de ne bent a konyhámba mert nagyon idegesitő,hogy szétrág mindent a melléktermékekröl nem is beszélve:(
megfogtuk a 4.egeret...A férjem sietet és nem birta levinni..én..(na itt követem el a hibát),hogy ne legyen addig ketrecbe,beleraktam egy 5 literes üvegbe..raktam be neki diot, almat és egy rossz zoknit..
Igen ám de bejött ez a fránya -15fok..gondoltam pár nap és melegszik az idő..addig nem rakjuk ki.Ennek egy hete..
Egerünk befészkelte magát..éjjel van kint..és egy tünemény..ha lehet ilyet mondani..
kérdésem a következő..állatkinzás amit csinálok?Jobb neki ha elegedem?Sok kutya,cica van a környéken...Egyébkét normális vagyok:::::::)))))))))))))))))
Ez egy nagy dilemma...
Nehéz dönteni mert már több napja velünk él...és "sajnos" elkezdödött a ragaszkodás..
Éjjel sajnos sokszor felkelek...és látom ahogy eszik,mosdik..figyel a két kis fekete gomb szemével...Nekik nagyon rövidke életük van,addig velünk marad,ha már igy alakult:9
Még egy kérdés:)
Nem baj hogy egyedül lesz???Azt irják társas lény és nem szabad egyedül tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!