Megtartsam vagy inkább adjam el?
Tudom igen. Tudom, hogy volrak dolgok, amiket rá hagytam, és sajnos a lovarda ahol van, az sem a legjobb hely neki, mert lehetséges, hogy bántják, és teljesen biztos, hogy kiabálva van vele. Pár héten belül kész lesz itthon a helye, és haza hozzuk, remélem akkor majd lenyugszik. Meg akkor minden nap vele leazek majd, mert etetni fogok járni, és közel ia lesz, szóval akármikor mehetek majd hozzá, nert most csak sajnos heti 3-4 alkalommal tudok menni hozzá.
Igen, tudom, hogy lónak ló a társa, lesz is neki. :) Viszont megkérhetnélek, hogy a kérdésre is válaszolj? Szívesen meghallgatom mindenki véleményét, mert elismerem, ha hibáztam.
Nem sértésként mondom, de ezért szokák hivatásos belovaglókhoz elvinni a nyers lovakat, vagy pedig időséebb, belovagolt lovat vásárolni, nem pedig otthon kísérletezni.
Lehet, hogy nagyjából tudod mit hogyan is kéne csinálni, de annyi nem elég ehhez gyakorlat kell.
Ha szereted ne add el, de hagyd profira a dolgot, hogy korrigálja a hibákat és rendesen betanítsa.
Rendben, köszönöm szépen! El visszük őt egy kiképzőhöz, aztán jön haza. :)
Én úgy gondolom, hogy azért változhatott meg így a viselkedése, mert elvittük őt abba a lovardába. Mikor megvettük az imserősöméknél volt 2 hétig, mert el kellett még intéznünk pár dolgot, és utána vittük lovardába. Ridegben volt tartva ott is, mert ahonnan hoztuk, ott is ridegben volt. A tulajt egyszer fel is lökte, mert amikor a legelőről hozta vissza, nyitvahagyta az ajtót, és a ló úgy gondolta kimehet rajta, es ki is ment. Aztán októberben istállóba lett rakva, mert tiszta sár volt a karámja, és onnantól kezdtek vele problémák lenni. Nincsenek ott alkalmazottak, csak a tulaj, és a volt edző. Ők takarítják a boxokat, hordják a lovakat, etetnek, stb. Szoktak velük kiabálni is, és láttam már, hogy verték is a lovakat. Ezért szeretnén minél előbb elhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!