Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meghal a hörim micsinjak?

Meghal a hörim micsinjak?

Figyelt kérdés

Szal már meghalt szegény, 2,5 éves volt és vhogy úgy történhetett, h kerekezett, és 1szercsak nem bírta, kiborult belőle(szal magatehetetlenül) és beleakadt a lába kerékbe, ami aztán eltörött...

már meghalt szegény micsinjak vele?kukába nem akartam dobni, gondoltam eltemetem...Vmi 5let?

2010. máj. 22. 20:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csinálj belöle pörköltet.

Így egy része veled marad örökre.

2010. máj. 22. 20:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

fúúúújjjjjjj ez nagyon csúnya volt...

én hörcsögöm alig múlt két éves, amikor meghalt...rettenetes volt, senkit nem szeretnék lehangolni, de rángatózott és ilyenek (brrr) elvittük állatorvoshoz és elaltatták...

apum temette el a kertben, és vettünk egy kis fát a sírjára

2010. máj. 22. 21:03
 13/25 A kérdező kommentje:
még él:( :( szegény ott szenved, mozdulatlanul és néha összerándul:( :(
2010. máj. 22. 21:04
 14/25 A kérdező kommentje:
mit csinjak vele, h keveset szenvedjen???
2010. máj. 22. 21:04
 15/25 anonim ***** válasza:
Vidd el állatorvoshoz, hogy altassa el de lehet, hogy a hajnal közepén meghal!:( Részvétem nekem ma van 1 éve h meghalt a 3 éves hörim én is eltemettem!
2010. máj. 22. 21:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Temesdd el .. a falusiak azt szokták aztán kis keresztet raknak rá és uda irják az állatka nevét nekem is volt 1 höcsögöm ő 5 évesen halt meg .
2010. máj. 22. 22:12
 17/25 A kérdező kommentje:
tudod mikor fogok keresztet rakni rá!!széggyen...
2010. máj. 23. 05:57
 18/25 anonim válasza:
Nekem is volt egy kis hörcsögöm, Pici volt a neve. Már vagy 2 éve meghalt. Én az anyukámmal a kertben egy kis dobozban temettük el, és a doboz fölé ültettünk egy fehér árvácskát. :( A temetés napján még anyukám is megsiratta szegénykét.:( Azóta az árvácska már többször is virágzott. Szerintem Te is valamilyen hasonló módon temesd el.
2010. máj. 23. 14:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem szabad olyan futókereket betenni a kisrágcsálónak, ami rácsos, csak olyat ami teli műanyag vagy fa, mert sok balesetet okoz a rácsos.

Ilyenre gondolok, ami balesetmentes:

[link]

2010. máj. 23. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:
(Ebbe nem tud beleakadni a lába.)
2010. máj. 23. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!