Az egér meghal, ha szivacsot eszik minden nap?
a ketrecben tartott házikedvenc fix hogy megdöglik
bezzeg a kis dög ami a mezőről tévedt be,nah az a patkányméregtől se...
Na igen. Itt a munkahelyen is a szivacstól kezdve a szigetelésig mindent megrág. Már próbálkoztunk patkány méreggel is, de nem történt semmi. :-(
Esetleg tud valaki valami hatásos módszert, hogy meghaljanak?
Sajnálom amúgy őket, de nem lenne jó ha elszaporodnának.
Nem hal meg tőle, és nem is eszi meg, csak rágja aztán kiköpi. Egereket szaporítottam és beraktam őket egy régi használt hátteres akváriumba, aminek a háttere szürke hungarocell volt. Totál lerágták, a törmelék meg ott volt alul.
Pl egér csapdákat csinálhatsz humánusan is:
wc papír guriga is jó az asztal szélére, de szerintem a nápolyira vagy egy darab felvágottra jobban mennek mint a sajtra. Alá meg egy magasabb vödör, abból nehezen ugrik ki.
Mi tartottunk egereket, nem volt az attól még kevésbé masszívabb dög.. :D Jóformán bármit megzabál de a szivacsot azért rágja, mert vackot épít belőle.
Körözöttes paprikát próbáld ki, ha iratni akarod. Paprikától állítólag felpuffad, nem próbáltam, viszont egyiknek körözöttet adtunk kíváncsiságból és meghalt. :(
Amire gerjednek a keksz vagy csoki. Ezeket rakhatod egérfogóra, csak ragaszd rá, faternál leették az egérfogóról a kaját.
Köszönöm a sok tippet, nagyon jók! :-)
Aszem a vödrös csalit fogom bevetni.
Ha esetleg sikerül megfogni egyet vagy párat, megszelídülnek az egerek fogságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!