Hová tűnt az egér az egérragasztóról?
A kamrában láttam a minap szaladgálni, ezért tettem ki néhány ragasztót. Kettő már bele is ragadt.
Az érdekesség viszont ma történt. Reggel láttam, hogy újabb egér ragadt bele, és már meg is döglött. Mivel siettem, nem törődtem vele, otthagytam. Ma hazaértem, láttam, hogy még mindig ott van, teljesen mozdulatlanul. Volt egy kis dolgom, miután mentem volna eltakarítani, és sehol semmi. Se kutya, se macska nem tudott bemenni.
Lehet, hogy életben volt? De akkor miért volt ott reggel és délután is teljesen mozdulatlanul?
Elsőnek köszi a választ!
Palm: hát nem lehetett egy gusztusos dolog, de végülis jobban jártatok, mintha felnőnek a kicsik.
kedves harmadiknak üzenem, hogy kicsit összejött a jókívánsága, ugyanis a kezem ragadt utána:)
Remélem beköltözik hozzád pár egér, kíváncsi lennék mit csinálsz vele;)
Szerintem még élt, csak nem mozgott, aztán sikerült lemásznia, mi is jártunk már így.
Nekünk van macskánk is, mégis van bent egérfogó, meg ragacs is, mert annyi az egért, hogy szegény macska nem bír velük, volt, hogy két nap alatt tízet fogtunk bent a lakásban fogóval, meg ragaccsal.
ma 15:28
Nincs rá szó, hogy mekkora idióta vagy, ha azt hiszed, hogy az egér tiszta lakásba nem költözik be.
Mi szántóföldek mellett lakunk és bármit is csinálunk, befúrnak a falba (vert fal) az egerek és bejönnek a lakásba. Pedig ha valahol, akkor nálunk tisztaság van.
Enni adnál neki, mi? :D Úristen! Ezek nem ám a kis édibédi, állatboltban kapható táncoló egerek, meg miegymás. Valószínűleg a hányinger kerülgetne, annyira büdösek.
Elég csak egy pillanatra nyitva hagynod a szekrényajtót, bemegy, szétrágja a ruháidat, a konyhában összerágja a kaját, mindent összesz..rik és olyan szagot hagy maga után, amit fertőtlenítővel is alig lehet eltávolítani.
Az a baj, hogy nem tudod, miről beszélsz és osztod itt az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!