Úgy sajnálom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy hörit,de szegénykém egész nap mintha keresné a társát.Kaparászik, fel alá.Olyan,idegesnek látszik.Úgy sajnálom.Mit tegyek hogy jobban legyen?2010. máj. 20. 18:45
1/9 anonim 

válasza:

szerintem csak megkell szoknia az új helyet.pár nap és megnyugszik,foglalkozz vele sokat!
2/9 anonim 

válasza:

Van háza, amibe bemehet? Szeretnek elbújni. Adj neki egy papírzsepit, szétszedi és kibéleli vele a házát, berendezkedik. Adj neki kaját, beviszi a házba. Majd megszokja, nyugi.
3/9 anonim 

válasza:

Hosszútávon a hörcsögök nem társas lények! Szerintem csak az új helyét szokja, nyugi nem lesz baj, szerintem ma este hagyd benn a helyén had szokja meg ,helyezkedjen el. Holnaptól elkezdheted a kézhezszoktatást, nem lesz baj ne félj :) Tegyél be neki vattát a forgácsba az egyik sarokba, abba jó kis fészket tud építeni :)
4/9 anonim 

válasza:

tegyél be neki sok forgácsot,az alá eltud bújni amíg nincs valami házikója,de ez tényleg jó ötlet,meg vehetnél neki egy kereket is,enyémnek is van,nagyon imádja,meg valamivel lekell foglalnia magát:)
5/9 anonim 

válasza:

Egy idő után hozzászokik majd az új helyéhez nem is fog emlékezni a társára.
Ha meg nem bírod, hozzatok haza neki valakit.
6/9 A kérdező kommentje:
Van házikója:) És most úgy tűnik hogy elaludt:) Egyébként a kerék az tervben van és köszi a válaszokat:) de várok még ötleteket
2010. máj. 20. 19:03
7/9 anonim 

válasza:

vegyélneki egy társat :D bisztos jobb kedvű lesz :)
8/9 anonim 

válasza:

NE tegyél mellé társat! a hörcsögök egyedül élnek, azonos neműekkel összeverekednek, ellentétes neműt van amelyik elviseli csak abból meg sok kishöri lesz. Jól érzi magát egyedül.
9/9 anonim 

válasza:

Az enyémek mindig egyedül voltak, és nagyon sokszor és sokáig rohangáltak, kaparásztak. Csak ki akar menni a ketrecből vagy terráriumból. Ha elég nagy a helye, ő akkor is ki akarna menni. Kerék, sok foglalkozás segít. Vigyázz, az ilyenek nagyon szökdösősek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!