A tengerimalacom magányos de már 5 hónapos és nem veszünk mellé párt. Ugy sajnálom! Mit tegyek?
Nyulakkal nem szabad együtt tartani,mert a nyuszi,ha belerúg,akkor szegénykének annyi...
Ezen az oldalon a legalsó,"Kisfiút vagy kislányt?"című részt olvasd el:
Szerintem mindenképpen vegyél mellé egy párt, lehetőleg azonos neműt. Minimum 1, de jó ha 2 hónap korkülönbség van köztük, így meglesz köztük a természetes rangsor, hímeknél ez különösen ajánlott. Bár az első malacom csak 1 hónapig volt egyedül, eléggé félénk és visszahúzódó volt ez idő alatt, de miután megkapta a kollégát egyből beindult :) Néha összecsapnak, de ha akár 2 percig is külön vannak, majd meghalnak egymásért :) Szóval mindenképp vegyél mellé egy másikat, biztos örülni fog neki. Egyébként ezen az oldalon mindent szükséges információt megtalálsz a tengerimalacokkal kapcsolatban: [link]
Ja, és hogyha veszel még egyet, érdemes egy nagyobb ketrecbe beruházni, mert a kis méretűek gyorsabban piszkolódnak, ami veszélyes lehet az egészségükre! Remélem tudtam segíteni :)
Az utolsó szavai jók=) Egyébként ezt a kiírást én sem értem,mi az hogy már 5 hónapos?ha magányos,akkor akár mikor lehet neki párt venni,de azonos neműt!!!
Én tavaly kaptam egy malackát,de akkor már 1 éves volt,most 2 és kb 3hónapja kapott egy párt(lányok),nagyon jól elvannak,imádják egymást.Ajánlom én is a gemon oldalt,nagyon hazsnos tanácsokat olvashatsz ott,és kérdéseket is írhatsz,amire nagyon tapasztalt tartók válaszolnak! Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!