Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Eltörtem az egérkém lábát? S:

Eltörtem az egérkém lábát? S:

Figyelt kérdés

Van két kisegerem, de az egyik nagyon harapós, muszáj volt különválasztanom őket, mert teljesen szétrágta szinte egyik napról a másikra a másik egér fülét, nyakát. Nem nagyon mertem hozzányúlni, és a farkánnál fogva tettem át az új terráriumba. Viszont ott meg már sántított, nem mozgott rendesen a bal hátsó lába... viszont szaladgált rendesen, nem úgy látszott, mintha zavarná.

Az a baj, hogy nem tudom, hogy előtte is olyan volt-e neki, mert kb. hetente 2x látom őket (barátomnál vannak), és előtte két napig nem voltam...

Lehetséges, hogy azzal, hogy a farkánál fogva vettem ki, meghúztam az állat valamelyik izmát, vagy ilyesmi? :S Tudom, hogy nem szabad úgy emelgetni őket, nem vagyok már gyerek, de egyszerűen nem lehet úgy hozzányúlni, hogy ne harapjon... elég agresszív :( Muszáj volt külön raknom őket.

Már lassan egy éve megvannak, de csak kb. két hete ilyen agresszív az egyik, nem tudom, miért lehet... ha valaki tapasztalt hasonlót, akkor kérem, hogy írja meg.

L,23

2010. máj. 19. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,sztem csak kicsit megránulhatott neki...

Egyébként nem lehet,hogy párzásidény van,azért vadult igy be?:s

2010. máj. 19. 01:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy csak meghúztam... Jaj, úgy aggódok érte, és nem tudom, mennyi értelme lenne pl. állatorvoshoz vinni... na, mindegy.

Tényleg, lehet, hogy a párzásidény miatt... igazad lehet, mert nem rég óta ilyen "hülye" szegényem...

Köszi, hogy írtál :)

2010. máj. 19. 03:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Egereknél nincs olyan, hogy párzási idény, ők egész évben aktívak :D
2010. máj. 21. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Basszus, tényleg, hiszen havonta egy új almot simán "megcsinálnak"... :D De hülye vagyok :D

Egyébként már jobban van, mozgatja, valószínű, hogy csak meghúzódott neki. Kisállatkereskedésben a srác azt mondta, hogy nem törhettem el neki azzal, hogy a farkánál fogva emeltem fel... szóval most már azért nyugodtabb vagyok :)

2010. máj. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!