Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Két albínó egérkém van, és az...

Két albínó egérkém van, és az egyik roppant furán (idegesen) viselkedik. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Az egyik nyugis, normális, de a másik (ezt kb. egy kéttel az első után vettük) folyton ugrál, szinte "pattog" fel-le. Nagyon sajnáljuk, mert nem tudjuk, mi lehet a baja, de kezd idegesítővé válni. Enni, inni kap rendesen, a terráriuma elég nagy. Szerintetek miért lehet ilyen "idegbeteg" szegény?
2009. dec. 30. 01:37
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia! Kicsit nagyobb a helyigénye mint a másiknak. Van neki kereke vagy bujkálója? Amikor én egeret tartottam még naponta ki is voltak véve. Ez nem betegség csak ki szeretne menni egy kicsit.
2009. dec. 30. 08:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Eleinte kivettük rendesen, simogattuk, hagytuk, hadd futkározzon, de nagyon bevadult, harapóssá vált, aztán megszökött. Nagy nehezen sikerült elkapnunk, és azóta ilyen. De nagy helyük van, 30x50 centis terrárium, wc papír guriga van benne meg egy kis házikó, amiben alszanak. Csak lassan már alomcserénél sem merek hozzányúlni :S A másik teljesen rendben van, nyugis, ő is szaladgál, félénk ugyan, de nem agresszív. Mindketten hímek, de nem szoktak verekedni.
2009. dec. 30. 16:33
 3/4 anonim válasza:
Biztos hogy hím mind a kettő? Nekem is azt mondta a boltos és utánna nagyon sok egerem lett hirtelen.
2009. dec. 31. 07:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem hím lehet, már egy hónapja együtt vannak, de még egyik sem "kerekedik" :) Viszont a "dilis" nagyon csúnyán megtámadta a másikat, vérzett meg minden, szóval hét elején vissza fogom vinni az üzletbe. :( Hát, így jártam...
2010. jan. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!