Nyuszim halála után a társával mi a teendő?
Imádták egymást, de tényleg, főleg a lány a fiút (a fiú pusztult el), és most nagyon aggódom a lányért, és nem szeretném, hogy depresszióba zuhanjon.
Folyamatosan keresgéli, nem tudja, hogy mi van, tegnap történt az eset, nem látta holtan a fiúcskát, mert ő az orvosnál lehelte ki az életét.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy most mitévő legyek? Nem szeretném, hogy szomorú legyen, és azt olvastam, hogy az lenne a legjobb, ha kerítenék melléje egy másik nyuszit, de én most nem akarok újat, nagyon megrázott az eset, nincs valami más mód?
Tudom, hogy most ez nem rólam szól, és az a fontos, hogy a kislány jobban legyen, nekem is ez fontos most, de ha lehet, elkerülném egy másik nyuszi idehozatalát.
Még annyit hozzátennék, hogy a kislány nagyon szociális, abszolút társas, a mindene volt a bak nyuszi, és a szívem megszakad érte. Ezért is lenne jó tényleg egy másik nyuszi:(
Mindeképpen vigyél mellé egy másik nyuszit.Nem mondom, hogy egyszerű lesz összeszoktatni, de mindenképpen kelleni fog, nem jó neki így.
Ivartalan a bakod amúgy? Azért kérdezem, mert ha nem, akkor én bakot vinnék mellé inkább.
Bocsi, félre értelmeztem. Akkor még egy kislányt vegyél a lány mellé szerintem.Így egyszerűbb a helyzet, két lány általában ki szokott jönni.
És részvétem!
Ivartalanított bak volt, és elválaszthatatlanok voltak, imádták egymást:(
Tehát akkor mindenképpen szerezzek mellé egy nyuszit? Végülis fiút vagy lányt? Úgy tudom hogy az azonos neműek annyira nem jönnek ki jól.
Két nőstény jól kijön egymással! :)
A bakok kérdésesek...
Kijönne két kislány.
A fiút azért nem ajánlom, mert amíg nem ivartalanítod nem tehetnéd őket össze.
Szerintem maradj a lánynál, jól kijönnek majd, csak idő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!