Ha nem sikerült kézhez szoktatnom a patkányom (tudom hogy az én hibám) és megrekedtünk mi a teendő?
A baj az hogy ugyan nem fél tőlem de nem is szeret sőt igazából ha nincs nálam kaja semmibe vesz ha van nálam jutalomfalat odajön elveszi és otthagy vagy megeszi ahol van és utána hagy faképnél ez változó. Arra lennék kíváncsi hogy hogyan lendülhetnénk tovább innen? Illetve a másik kérdésem hogy sajnos elpusztult a párja és vennék mellé egy kicsit. Sokat olvastam a témában viszont nem tudom hogy mennyiben változtat az összeszoktatás menetén hogy nem kedvel különösebben a patkim?
Bocsi hogy ilyen hosszú lett.
Lehet az is, hogy megviselete a társa halála. Mivel jelenleg egyedül van nincsenek kielégítve a társas igényei, tehát ezáltal sem érzi kiegyensúlyozottnak magát. Ha párban lennének akkor valószínű, hogy barátságosabb lenne veled.
Nem minden állat egyforma. Van aki nem szereti ha "nyúzzák" és van olyan is aki babusgathatóbb. Még próbálkozz továbbra is kajával, esetleg vedd ki az öledbe (onnan is etetgesd). Próbálj meg vele minél többet foglalkozni. Lehet "megsértődött" mert valamikor elhanyagoltad vagy nem foglalkoztál vele annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!