A nyuszi tartás tényleg azt jelenti hogy istállóvá válik a lakás?
:D Nyilván a gazdik nem azt fényképezik le, amikor 99%-ban tisztaság van, hanem amikor alkotnak a nyuszik.
3 nyuszim van, mégis rend van. Igaz, naponta kell takarítani.
A nyuszik tiszta állatok. Az enyém szobatiszta, a nap legnagyobb részében kint van, akkor megy vissza a ketrecbe amikor eszik, iszik és a dolgát végzi és néha ott alszik.
Volt csincsillám is, ő is ilyen volt.
2 csodaszép bobtail kutyám is volt 15 évig és akkor is tiszta volt a lakás. Én akkor érzem jól magam itthon ha tisztaság van pedig nem takarítok éjjel-nappal.
Van akinek a lakása állatok nélkül is egy disznóól. Ez hozzáállás kérdése. :)
A nyuszik valóban nagyon tiszta állatok, annyit mosakszanak, mint egy macska, nemigen van szaguk(magának a nyúlnak, az ürülék az persze más). És nem is igen koszolódik be, hiszen nem úgy jár ki a lakásból, mint egy kutya.
Ami durva, az a vedlés, mindenhol szőr van-de ez ugye más állatnál is így van.
A szobatisztaság nyúlnál általában a pisit takarja, vannak nyulak, amik a bogyókat is teljesen egy helyre intézik, vannak amik nem tanulják ezt meg annyira. Náluk ez nem annyira szabályozható azt hiszem. Az enyémnek pl.van alom a szobában is, használja, tehát odamegy ha dolga van, de körülötte is potyognak el dolgok... Viszont a szoba többi része 100 esetből 99szer tiszta marad.
A széna, nos hát a széna az egy külön fogalom. Sajnos az kb. Mindenhol van. A nyuszi, a zoknis emberi lábak is széthordják, illetve én még nem tudtam úgy kivenni sem zacskóból, sem dobozból, hogy valamennyi ne szóródjon szét😊. De ezért van a porszívó meg a seprű.
Egyébként elég tisztaságmániás vagyok, és néha persze morgolódok is, de mivel nagyon szeretjük, és családtag, a legkevésbé sem zavar az, hogy néha kicsit kupi van. Feltakarítunk és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!