Lehet lakásban tartani csirkéket?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár csirkét tartani, viszont panelban lakom. Lehetséges ez? Ha igen, akkor hogyan? Hányszor kell etetni őket meg ilyenek?2017. febr. 26. 11:48
1/17 anonim válasza:
te hülye vagy fiam...hányszor kell etetni?? jártál te már falun? gyanús, hogy nem. panelban?? istenem....dehogy lehet. remélem ez csak troll kérdés
2/17 anonim válasza:
amúgy mért kell neked csirke? mit akarsz velük?
3/17 A kérdező kommentje:
Voltam már falun, igen és nagyon szeretem a csibéket. Mondjuk kettőt szeretnék. Hát csak háziállatnak szeretném őket. Utána nézek majd, csak kérdem, hogy lehetséges-e.
2017. febr. 26. 12:07
4/17 anonim válasza:
és mégis hogy?
egy szobát tartasz fent neki?
5/17 anonim válasza:
amúgy a csibéből kis időn belül csirke lesz ám, azt is tudod?
6/17 anonim válasza:
Nem lehet haszonállatot tartani panelban, a csirke pedig az.
Egyébként is egy trágyadomb lenne a lakásod, mivel a baromfi nem szobatiszta. Kis ketrecben meg eleve kínzás lenne nekik.
7/17 anonim válasza:
Ismertem egy idős nénit abban a házban, ahol nagyim lakik. Az is panel, és neki volt 1 japán tyúkja és 1 japán kakasa. Külön szobában laktak, és délutánonként levitte őket a ház elé kapirgálni. Tök szelídek voltak, sosem mentek el. Kisgyerekként nagyon szerettem velük találkozni.
8/17 anonim válasza:
Persze lehet! Meg disznót és lovat is lehet tartani panelban.
9/17 anonim válasza:
Nem. A baromfifélék nem lakásba valók, még a díszbaromfik sem.
10/17 A kérdező kommentje:
Értem
2017. febr. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!