Mivel tehetjük jobbá a tengerimalacoknak a ketrecét, mivel lehet felszerelni ami kényelmüket szolgálja?
Pont ezt akartam írni,hogy a nagyobb,ingergazdagabb hellyel tudod jobbá tenni az életüket.
Külföldön c&c nevű rácsokat használnak,ezzel lehet egyedi méretű helyet csinálni nekik.De sajnos itthon szokás szerint nem kapható,csak nagyon drágán tudnád megrendelni..Én is vadásztam egy ideig,de semmi..De azért keress rá,hátha már lehet venni itthon is.
itt rengeteg kép van róla,hogy néz ki a gyakorlatban
Ha van egy kis kézügyességed,akkor te is megoldhatod a c&c nélkül is.Itt is van olyan kép,hogy egy ágyat alakítanak át(a vázát használják fel).
Nézegess sok videót,biztosan találsz olyat,amit meg tudsz valósítani a c&c nélkül is,itthon kapható dolgokból.
Szerintem egy ágy nagyságú terület már jónak számítana,főleg hazai viszonylatban(ahol a 80x50cm-est ajánlgatják,hogy milyen tágas).
így látszik pontosan mi az a c&c. szerintem megoldható otthon is megcsinálni,utána kell járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!