A tengerimalacoknak szabad káposztát adni?
Figyelt kérdés
Van két tengerimalacom és azok ahogy észrevettem imádják a káposztát,rendesen futnak utána.De valahol azt olvastam,hogy erősen puffaszt és ezért nem lenne szabad nekik adni.Akkor most adjak nekik vagy sem?2016. febr. 7. 19:21
2/7 anonim válasza:
szerintem se. nekem horcsogom volt, semmilyen K betuvel kezdodo zoldseg, gyumolcs nem adhato neki, szerintem minden kis ragcsalora igaz :)
3/7 anonim válasza:
az enyémek mindennap kapnak, imádják. kb akkora darabot fejelnként: 3-4cm szer 3-4 cm-es darabot.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2016. febr. 10. 10:28
5/7 anonim válasza:
Rágcsálóknak nem szabad K betűs zöldséget adni (kukorica enyhén kivétel) mert puffasztanak
6/7 anonim válasza:
Nem szabad, sőt, kifejezetten tilos :(
7/7 anonim válasza:
Nem érdemes kisérletezni vele, mert ha felpuffadnak akár egy napon belül el is pusztulhat. Korábban adtam nekik én is de mióta tudom hogy mekkora kockázattal járhat, ráadásul a pisijük is rettenetesen büdös utána. Azóta NEM adok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!