Igaz, hogy a tengerimalacoknak fogkoptató helyett lehet adni faágat?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen fa ágát?2015. júl. 31. 16:47
1/5 anonim válasza:
Igen, de ne fenyőt, mert az puha és gyantás, vagy kutyabengét, boroszlánt vagy cédrust, mert azok mérgezőek. Lehetőleg fűzfát, nyárfát vagy gyümölcsfát. És nagyon jó fogkoptató nekik a csöves kukorica, imádják.
2/5 anonim válasza:
Alapvetően a széna a fogkoptató, ha az van előttük 0-24ben (és kell, hogy legyen), akkor nem kell más.
De ha mégis, akkor nézz utána, hogy mit szabad adni és mit nem. Gyümölcsfák között is van olyan, ami mérgező.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2015. aug. 1. 15:30
4/5 anonim válasza:
Én csak hörcsögök szempontjából tudok nyilatkozni, de gondoltam, írok. :) Nálam 9 év alatt egyik pocok sem használta a fogkoptatót, úgyhogy náluk mindig is faágak voltak bent. :) Nézz utána, hogy melyik mérgező, és melyik nem.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Igazából nincs szükség fogkoptatóra a tengerimalacok legjobb fogkoptatója a széna. A csöves kukoricát el kell felejteni az állatorvos amikor meghallotta hogy adtam nekik kukoricát letolt. Megkérdezte tőlem hogy ki akarom-e nyírni őket. Nem szabad, puffaszt és tönkreteszi a fogait. Lehetőleg az olyan tápokat keresd, ami kukorica és szotyi mentes. A legjobb a Versale Laga Cavia Complete. Na meg rengeteg széna, az nonstop legyen előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!