Mit csináljak? SOS
Figyelt kérdés
Tengeri malacomnak 4kis malaca született. Az egyik totálisan vak. Úgy tűnt, így is elboldogul,de ma reggelre plyan mint ha véres lenne az orra. Feketés valami ida van száradva. Az mi lehet? :( aggódom érte. :( mit csináljak?2016. dec. 6. 07:18
1/3 anonim válasza:
Ha már otthon szaporítasz (vagy önhibádon kívül kerültél ebbe a szerepbe, mert máshonnan hoztál pocakos malackát), nyilván van egzotikus állatorvosod. Amennyiben nincs, felveszed a telefont és felhívsz egy rendelőt, ügyeletet, bármit, hogy mit tanácsolnak.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Már pocakosan kaptam a malackát. :( felhívtam a dokit. :( elmentem vettem tápszert, de mire haza értem meghalt. :(
2016. dec. 6. 14:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!