Tengerimalac ivartalanítása Debrecenben?
Figyelt kérdés
Sziasztok van nekem két tengerimalacom fiú és lány a fiút szeretném ivarzalanítani. Valaki tudna neken ajánlani egy olyan orvost aki nem kér érte horror összeget??
Egyébként ráccsal külön vannak választva mert amikor elhoztam akkor két lányként hoztam el. De megnéztem h kinek hogy néz ki és az egyik az fiú :) :s
2016. nov. 28. 10:49
1/1 anonim válasza:
A tengerimalacvédők weboldala szerint Debrecenben a Vezér Állategészségügyi Centrumban, és a Józsavetben foglalkoznak tengerimalacokkal, de ha előtte készítesz egy fotót mindkét malacról, meg tudom erősíteni, hogy valóban ellenkező neműek-e. Egyébként szuper, hogy ennyire felelős gazdi vagy, csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!