Debrecenben tudnátok nekem mondani olyan állatorvost vagy állatorvosi rendelőt ami foglalkozik tengerimalacal és viszonylag jó árban van?
Sziasztok!
Én feltétlenül olyan állatorvost ajánlanék akinek van egzotikus állatorvos szakvizsgája. Hiszen egy kutyás doktor nem biztos hogy ért hozzá. Debrecenben ahol van ilyen az a Net vet állatorvosi rendelőben Dr Nagy Otília. A Nógrádi Mátyás utcában.
De jó tapasztalataim vannak a Falcon Vet-tel is a Nyugati utcán, ott a Schicke Judit doktornőnek vannak saját tengerimalacai, szóval ő is szakértőnek számít. És nagyon szerények, pár ezer forintnál többet sosem kértek tőlem.
A vezér utcaival annyira nem voltam megelégedve. Ahányszor mentem ott annyi doktor volt, volt aki szépen kikezelte, de volt olyan is, akin látszott hogy nem sürün kezel tengerimalacot, de a kezeléseknek jól megkérték az árát. (a malac végül elpusztult, persze ez nem írható teljes az ő számlájukra, mert tudom hogy én is hibás voltam hogy nem vettem észre egyből a jeleket)
Szép napot! Nem tudom, aktuális e még a kérdés? Én a Tara-Vet rendelőt ajánlom. Itt Szűcs Ágota rendel. Minden fajta állattal foglalkozik.Rendes, kedves, felkészült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!