Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tudnék a rágcsálók ellen...

Mit tudnék a rágcsálók ellen tenni?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy szégyen, talán valaki megérti, de felnőtt férfi létemre rágcsálófóbiám van.

Egyedül élek a nagyszüleim házában, fiatal vagyok még, és egyenlőre a házat újítom fel, de mivel gazdag nem vagyok, a hitelt kerülöm, így lassan de biztosan haladok.

A kert egy része eléggé elhanyagolt, ide tartozik a garázs is.

A környéken néhányan állattartással foglalkoznak, és előfordulnak egerek.

Speciel ezért nem állok be soha a garázsba az autómmal, mert ott többször is láttam már egeret.

Ez az első ősz/tél,hogy még nem találkoztam velük, csak hallottam,hogy zörögnek.

Viszont pár napja ennél is rosszabb dologban volt részem, egy patkányt láttam, amitől ha lehet még jobban félek mint az egértől.

Gondoltam rá,hogy csapdát állítani nekik, de az a baj,hogy még kivenni se merném belőle.

Maximum vegyvédelmi ruhában, jó hosszú bottal merném mozgatni, de leginkább egy amolyan tűzszerészek által használt robot küldenék csak oda.

Viccet félretéve, tényleg nagyon félek ezektől, nem is tudom szavakban kifejezni,hogy mennyire.

Szeretek minden állatot, jöhet kóbor kutya, vaddisznó, bármi nem félek tőlük.

De görény, egér,patkány, nyest, menyét, de még a mókus, és a hörcsög is az a kategória amit látni sem akarok.

Törtek már be mióta itt lakom, az ablakból láttam,hogy hárman vannak, azokhoz is kimentem, még a rendőrséget is elfelejtettem hívni, annyira siettem (pedig nincs kint semmi amit ellophatnának)

Nem tartom magam egy gyáva embernek, és most is inkább az mondom,hogy 5 cigány törjön be, minthogy egy egér legyen a házam környékén.

Ettől a patkánytól meg teljesen kivagyok, milyen megoldások lehetnek?

Rágcsálóirtás sem megoldás, mert úgyis átjönnek, de valamit muszáj lenne kitalálnom.

Nagyjából a következő télen tudok nekilátni a garázs felújításának, és bízom benne,hogy akkora már elkerülik a házam.

Az egerekkel még kibírtam volna ezt a telet, de ha itt patkány van, akkor nekem tényleg végem....

Három törpetacskóm van, és 2 macskám, a kutyákon már láttam,hogy be voltak pörögve múltkor, de azt hittem,hogy csak egeret látnak, és csodálkoztam is,hogy eddig nem izgatta egyiket sem az egér.

Persze, mert a patkány érdekli őket is.

2016. nov. 3. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
A tacskó jó megoldás, hagyd őket, hadd végezzék a dolgokukat!
2016. nov. 3. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ó, a 3 tacsi és a 2 macsek simán elvégzik helyetted a piszkos munkát, ne aggódj!

Nekünk is meggyűlt a bajunk mind az egérrel, mind a patkánnyal. Az első télen nem volt se kutyánk, se macskánk, a csapdával fogdostuk őket sikerrel, de folyton volt utánpótlás. Undorító jószágok.

Második télen már volt 3 macskánk és egy schnautzer keverék kutyánk. A macskák az egereket fogdosták, a kutya meg a patkányokat ásta el sorba. Eleinte nem mutogatta a zsákmányát, majd a tavasz közeledtével kezdte előhozni...

Idén télen pedig sehol semmi. Állítólag mivel körbejelezték a portát mind a kutya, mind a macska, így be se jönnek.

2016. nov. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!