Alkalmasak ezek a bolti forgalmazásban kapható olcsó mérgek a rágcsálók ellen?
Ha egered van, akkor annak semmivel összenem téveszthető, szúrós, egérvizelet szag a jele.
Az összes rágcsáló irtószer, véralvadásgátlót tartalmaz. Hatásra elvéreznek a rágcsálók. Minél többet fogyaszt belőle minél rövidebb idő alatt, annál gyorsabb a hatása.
4-es:
Igen, elméletileg azt tartalmaz és az a hatása, amit leírtál. Régebben valóban hatásosak voltak, DE a mostanában boltban kapható rágcsálóirtók nem hatékonyak! Nem azért nem pusztultak el (3-as vagyok) az egerek, mert pluszba kaptak hozzá még K1 vitamint, hanem azért, mert sz@rt sem érnek.
Nálam a rágcsálóirtó pép bevált egérnél és patkánynál is, több alkalommal is.
Ezek nem úgy műxenek, hogy az állat megeszi és azonnal felakad a szeme. Idő kell hozzá, hogy kifejtse a hatását, és hajszáleres vérzés következtében elpusztuljon a jószág. Addig meg eszi a további adagokat, ezért tűnik úgy, hogy nem hat. És igen, már várják a következő adagot, mert jó íze és illata van, egyébként meg se ennék.
Ilyent raktam ki én is kis csomag rózsaszín anyag kibontottam feldaraboltam és egy kis arany tálcára raktam egy dobozba. És tényleg eszi :D Még én is megkívánnám. De van eszem vettem magamnak krumplicukrot. :D Viccet félre téve kizabálta az egérfogóból a szalonnát és rászart a tálaló részére. Mikor emelem fel csapódik saját súlyából.
Sajna a ragasztót tudom hogy nem vállna be mivel rettenetes por van és mindent belep ha 2 napig nem szellőztetek vagy takarítok de mm vastagon eltakarva a színt. Jelenleg takarítás alatt a garázs mielőtt használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!