Sünt simán lehet bolhátlanítani ugyanazzal mint a kutyát..
A tüskéjét is sztem fel lehet vhogy buhítani elvégre szaruból van.
vagy le kell nyirni ameddig lehet olyan mint a köröm...
2010. ápr. 26. 21:50
12/28 anonim válasza:
21:50 ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna
2010. ápr. 26. 21:56
13/28 anonim válasza:
Úristen mennyi hülyeséget olvasok itt. Hús, cián, tüskepuhítás stb. :) Hihetetlen sok marha.
Figyu! a legjobb amit tehetsz hogy elengeded ott ahol találtad. A sün rovarevő!!!!!!!!!!! A másik, hogy ilyenkor van a párzási időszakuk és akár vemhesek is lehetnek már. Esélyes, hogy már kölyke is lehet. Szóval tedd vissza a kertbe és csodálkozz benne. Egyébként a kert egyik leghasznosabb éjszakai vendége. Olvass utána! :)
2010. ápr. 26. 21:58
14/28 anonim válasza:
A sün, annak ellenére, hogy megeszi az almát, tejet, macskakaját, rovarevő. Bár ez nem tökéletes megfogalmazása annak, mit eszik, mert elfogyasztja a földigilisztát, a csigát, a békát, a siklót, madártojást, gombát, bogyókat, és megeszi a dögöt is, ha talál.
2010. ápr. 26. 22:03
15/28 anonim válasza:
21.50 Remélem, hogy csak unatkoztál (bár este 10kor már fellövik a pizsit a 14 éveseknek), és nem gondolod komolyan, amit írtál. Ha meg igen, akkor bízom benne, hogy sohasem kerül egy élőlény 50 méternél közelebb hozzád.
2010. ápr. 26. 22:04
16/28 A kérdező kommentje:
Na, már elment. Raktam neki ki banánt, hátha néha visszalátogat ! :)
2010. ápr. 26. 22:10
17/28 anonim válasza:
Jól cselekedtél. ( Ha a házba bevitted, netán elengedted kicsit bennt, számíthatsz egy marék bolhára reggel XD )
2010. ápr. 26. 22:25
18/28 anonim válasza:
nem értem, ha vki állatot talál a kertjében miért akarja befogni, megtartani, elvinni, megetetni stb.
A sün vadállat, magának fog rovarokat, gilisztát, rohadt gyümölcsöt szedeget a földről, de légy szíves ne fogd meg, szabad élőlény, hagyd is meg annak.
2010. ápr. 27. 09:48
19/28 anonim válasza:
Nálunk is minden évben nyáron legalább van 20 sün ha nem több,de mi nem szoktunk nekik enni adni csak Apa kiviszi a járdára itt elötlünk,vagyis nem a járdása,hanem a szomszédnak a ház előtt van ilyen sövénye és az mellé:)Had menjenek el:) amúgy a kérdező azt nem mondta,hogy meg is akarja tartani!!!ezt ki találta ki??:O
2010. ápr. 27. 13:05
20/28 A kérdező kommentje:
A fűben volt, nem fogtam be. Hozzá sem nyúltam. 10 perc múlva mire kimentem már elment. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!