Sünit találtam bébivel! Ilyenkor mit kell tenni? A kutyám kiásott egy sünit és az 5 centis bébijét a vackából, odébb vittem a kertben egy elkerített jó kis árnyékos helyre.
Figyelt kérdés
A mama süni viszont egyszerűen ott hagyta a picit és elment. Valahova beáshatta magát, nem találom. A pici meg csak sipákol és nyöszörög. Kint hagytam hátha visszajön érte. Mit csináljak szegénykével?2009. jún. 2. 13:14
1/11 anonim válasza:
Szerintem vidd be az állatkertbe...
2/11 anonim válasza:
Ott kellett volna hagyni, nem hozzányúlni. A mam most már nem fogja tudni, hogy ez az övé. Ha ilyen kicsi akkor el fog pusztulni.
Megpróbálhatod macskatejporral szoptatni, nem tudom, hogy sikerül-e.
3/11 anonim válasza:
állatkertbe vidd be! Rengetegszer kéne a kis sünit szoptatni, nem hiszem, hogy neked erre van időd, nem beszélve róla, hogy gondolom laikus vagy és nem értesz különösebben az állatokhoz. Bizd a gondozókra.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha otthagyom a kutya szétcincálja őket. Így nem tud hozzáférni. Ezért kellett elvinnem. Az a baj, hogy a környékemen nincsen állatkert. Macskatejport állatgyógyszertárból? És hogyan kellene megetetni vele?
2009. jún. 2. 13:20
5/11 anonim válasza:
Műanyag injegcióstűvel (persze tű nélkük) lassan bele tudod spriccelni a szájába :) (szerintem a patikában be tudod szerezni)
6/11 A kérdező kommentje:
Hát a sünikhez nem értek az tény, csak kérdés, hogy kibírná-e a két és fél órás utat az állatkertig.
2009. jún. 2. 13:24
8/11 anonim válasza:
Szerezz be fecskendőt és azt a tejport, amit írtak, azzal etesd, míg be nem juttok egy közeli állatkertbe, ott pedig már ellátják. Ha kap rendesen enni, és melegben tartod, ki fogja bírni az utat.
9/11 anonim válasza:
-.- (tudtam,hogy valaki elüti a poént)
nagyon rendes vagy,hogy ezt tetted,szerintem is állatkert,de közben biztos kell etetni.csakhogy milyen sűrűn és mennyit stb...fogalmam sincs sajnálom,de most,hogy megmentetted a kutyád elől,megengeded,hogy csakúgy megpusztuljon? Bár nem kötelességed.vagy nemtudom.de azért írd majd meg léci mit csináltál végül!
10/11 A kérdező kommentje:
Felhívtam az állatkertet , azt mondták befogadják, tehát most el is indulok vele. köszönöm a tanácsokat!
2009. jún. 2. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!