Tudom otthon kezelni a tengerimalac bőrbetegségét? (Bőrgomba gyull)
Nem te vagy az, aki Kaposváron akarta vinni a malacát orvoshoz? Ott nincs ajánlott orvos a tengerimalacvédők szerint.
És én azt javasolnám, hogy Velük (t.védők) lépj kapcsolatba, hátha meg tudják szervezni a malacod átszállítását egy másik dokihoz, vagy ki tudnak találni valamit.
De ha te másik Kérdező vagy, akkor is biztos tudnak majd segíteni.
De èn vagyok az. Egyèbkènt nagyon sokat iszik
Az jó nem
Decemberben vettünk mi is malackát és ő is sajnos beteg volt (ezek az állatkereskedések...) Jártam vele orvoshoz hetente egyszer. Szurikat kapott vitamint meg itthon kellett kenni Canestennel. De amúgy szerintem először félre lett kezelve mert nem javult hanem rosszabbodott mindegy. Meggyógyult minden jó volt utána megint elkezdett rajta kijönni kihullik a szőre ilyenkor meg véres már nem vittem orvoshoz először betadine-t kentem rá aztán Canestent és megint helyre jött. Csak azt nem tudom hogy miért jött neki vissza fél év után. :(
Szóval lehet esély rá hogy a tiéd is helyre jön de ha azt látod hogy nem javul illetve rosszabbodik akkor azért vidd el orvoshoz.
Jobbulást! és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!