Milyen kisemlőst tartsak otthon? Lehet rágcsáló és kisragadozó is.
Én mégis csak hörcsögöt ajánlanék!:)De közülük aranyhörcsögöt!:)
Nekem is van 2(külön vannak).
Igaz nem élnek sokáig az arany olyan 2-3évig él,de nagyon szeretni való kis szőrgombócok!
Azt válassz amit szeretnél,de én neked a hörit ajánlom!
Pár éve volt hörcsögöm, most pedig egereim vannak.
Az egereket erősen tudom ajánlani,ugyanis kifejezetten intelligens,aranyos és szelidíthető kisállatok. Egyszerűen taníthatóak különböző trükkökre,még a tacskóm sem csinál meg annyi mindent mint ők ( bár ő inkább lustiságból..:) Tartásuk minden tekintetben talán a legolcsóbb az összes kisállat között. Tény, hogy van szaguk,de rendszeres takarítással(én heti 2-szer csinálom)jelentéktelen,főleg ha nőstényeket tartasz. Mindenképp legalább 2-en legyenek,ugyanis társas lények. A hörcsögömet is szerettem, de ő nem igazán tűrte a simogatást és eszembe se jutott volna trükkökre tanítani.
Tehát ha olyan kisállatot szeretnél,aki cuki és emellett tartalmasan is el lehet tölteni vele az időt,akkor mindenképp az egeret ajánlom.
Ha őket választod,nyugodtan írhatsz privátban is,szívesen adok tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!